Naslovna VESTI Sigurna kuća za žrtve nasilja u porodici PRIMA I NJIHOVE LJUBIMCE!

Sigurna kuća za žrtve nasilja u porodici PRIMA I NJIHOVE LJUBIMCE!

0
obuka pasa petface

Zvaničnici u sigurnoj kući za žrtve nasilja u porodici, u Sarasoti kažu da 48 posto onih koji su doživeli nasilje u porodici neće da se razdvajaju od svojih ljubimaca kada dođu kod njih.

Zato sigurna kuća unapređuje svoje objekte kako bi pričinili dobrodošlicu i ljubimcima osoba koje su doživele neku vrstu nasilja u porodici.

PROČITAJTE I:

ŠTENCI NEĆE MOĆI DUGO bez doma, a tako su preslatki!

U okviru ovog prostora ima mesta i za krznate prijatelje, u SPARCC i kućni ljubimci dobijaju drugu šansu za život, lepši i bolji kao i njihovi vlasnici.

-To je kao da ostavite dete iza sebe, nećete ih ostaviti u opasnoj situaciji. Pokušaćete pronaći neko rešenje, rekla je Čeri Hasli komjuniti menadžerka u SPERCC.

prima i njihove ljubimce petface1
Foto: www.fox13news.com

SPARCC pruža sklonište muškarcima i ženama koji su trpeli nasilje u porodici, ali svesrdno primaju u svoje prostorije i njihove ljubimce.

-Stvaranje okruženja topline doma za kućne ljubimce je isto važno koliko i za osobe, odnosno njihove vlasnike koji su doživljavali nasilje, kaže Čeri Hali.

Sigurna kuća može primiti dvadeset životinja. Nedavna donacija je poboljšala uslove rada i života u tom domu.

PROČITAJTE I:

TUŽNA SUDBINA KUJE OLIVIJE IZ OBRENOVCA: Mesecima šetala ulicama sa zaglavljenom FLAŠOM U USTIMA!

-Mislim da je to nešto što svi poštuju i važno im je, jer su vezani za svoje ljubimce, žele da budu sigurni sa njima, rekla je direktorka SPERCC Niki Hartšok.

Ona navodi da sigruna kuća želi da obezbedi siguran život za osobe koje su trpele nasilje u porodici ali i za njihove ljubimce kako bi im stvorili osećaj lagodnosti.

-Definitivno oni imaju terapeutska dejstva na svoje vlasnike, oni su članovi njihovih porodica. To je neko ko ih čini mirnim i održava ih u miru, pomaže im kada su tužni, navela je Hartšok.

prima i njihove ljubimce petface
Foto: www.fox13news.com

Prošle godine su imali dvadeset kućnih ljubimaca, među njima su bile kornjače, psi, žečevi, bilo je mnogo životinja i svi su bili srećni.

Ovakva sigurna kuća je interesantno rešenje za sve ljude koji prolaze težak period u životu, a zamislite kako bi im bilo da ne mogu da povedu svog ljubimca.

ŠTA VI MISLITE O OVAKVOJ SIGURNOJ KUĆI?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTO JE PRAVA LJUBAV: Pitbulica koja je bila pas za borbe, sada uživa u društvu ženke zeca!
Sledeći tekstBIZARNA ODLUKA GRADA: “Od 29. oktobra zabranjeno šetanje pasa tokom dana”!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime