Naslovna VESTI PSI Dušanove suze su potresle Facebook, ali NADA je pronađena!

Dušanove suze su potresle Facebook, ali NADA je pronađena!

0
pronađena petface

Nada je pronađena! Saša i Sonja, Beograđani, zahvaljujući šerovima i komentarima videli su apel da je ženka kane korso jutros nestala iz doma Dušana Džakića!

– Veliki ljudi, nisu hteli ni novac da uzmu. Ima još dobrih ljudi, rekao je Dušan koji je u zagrljaju svoje Nade i dalje plakao!

Da podsetimo, Dušan Džakić, naš najpoznatiji MMA borac, objavio je pre 5 sati video u kome se vidi kako je potrešen onim što mu se uprvao desilo!

pronađena petface– U Zemunu, kod Doma zdravlja, na raskrsnici Zagorske i Rada Končara. Odaziva se na ime Nada i molim svakog ko je vidi, neka joj priđe, nije agresivna! Platiću, daću i 100 eura nalazaču, rekao je Dušan u potresnom video snimku!

Dušanu je jutros iz dvorišta kuće u kojoj živi, nestao pas Nada! Za one koji ne znaju već, u pitanju je njegov ljubimac, rase kane korso, koja je imala 15 kilograma kada ju je Dušan pronašao. Imala je tumor od 5kg na stomaku. Stavio ju je u automobil, odveo kod veterinara, operisana je i danas je srećan i zadovoljan pas. Ima oko godinu po, dve dana!

Na svu sreću Nada je ponovo u zagljaju svog čoveka, a mi smo dokazali još jednom DA MOŽEMO ujedinjeni sve!

UŽIVAJTE!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstITALIJA: Prve fotografije ljubimaca, koji su spašeni iz razornog zemljotresa!
Sledeći tekstVRANJE: Japanka došla na koncert, pa udomila mače!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime