Naslovna VESTI PSI Dušanove suze su potresle Facebook, ali NADA je pronađena!

Dušanove suze su potresle Facebook, ali NADA je pronađena!

0
pronađena petface

Nada je pronađena! Saša i Sonja, Beograđani, zahvaljujući šerovima i komentarima videli su apel da je ženka kane korso jutros nestala iz doma Dušana Džakića!

– Veliki ljudi, nisu hteli ni novac da uzmu. Ima još dobrih ljudi, rekao je Dušan koji je u zagrljaju svoje Nade i dalje plakao!

Da podsetimo, Dušan Džakić, naš najpoznatiji MMA borac, objavio je pre 5 sati video u kome se vidi kako je potrešen onim što mu se uprvao desilo!

pronađena petface– U Zemunu, kod Doma zdravlja, na raskrsnici Zagorske i Rada Končara. Odaziva se na ime Nada i molim svakog ko je vidi, neka joj priđe, nije agresivna! Platiću, daću i 100 eura nalazaču, rekao je Dušan u potresnom video snimku!

Dušanu je jutros iz dvorišta kuće u kojoj živi, nestao pas Nada! Za one koji ne znaju već, u pitanju je njegov ljubimac, rase kane korso, koja je imala 15 kilograma kada ju je Dušan pronašao. Imala je tumor od 5kg na stomaku. Stavio ju je u automobil, odveo kod veterinara, operisana je i danas je srećan i zadovoljan pas. Ima oko godinu po, dve dana!

Na svu sreću Nada je ponovo u zagljaju svog čoveka, a mi smo dokazali još jednom DA MOŽEMO ujedinjeni sve!

UŽIVAJTE!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.