Naslovna VESTI PSI PSI ZASLUŽUJU BOLJE LJUDE! – Ostavljena sa 18 godina!

PSI ZASLUŽUJU BOLJE LJUDE! – Ostavljena sa 18 godina!

0
napušten stari pas

Starost nikome nije laka. Starost provedena u samoći i bez onih sa kojima ste delili život, lepe i teške trenutke je možda najgore što može da se dogodi svakom živom biću. Ova kratka priča govori o najtežem trenutku u starosti. I još jedan dokaz da psi zaslužuju bolje ljude.

napušten stari pas

Objava na Fejsbuku koja sadrži dve potresne fotografije najbolje govori o ljudskoj prirodi koja vodi računa samo o svojim potrebama. Ženkica stara 18 godina je ostavljena u azilu sa neverovatnim objašnjenjem. Ljudi su doneli psa, njenu knjižicu, povodac, ogrlicu i sve omiljene igračke i stvari i predali je ljudima koji su ostali bez reči.

Pročitajte i ovo: ČEKANJE DUGO 90 GODINA – Hačiko i Ueno ponovo ZAJEDNO!

Objasnili su da im je „dosadilo da se bore sa starim psom“. Potpisali su potrebna dokumenta i otišli a da je nisu ni pogledali. Fotografije su nastale slučajno, autor je John Hwang koji se u prihvatilištu našao u prihvatilištu.

napušten stari pas

Pročitajte i ovo: NESREĆNA SUDBINA MAJUŠNE GEM – Sićušna i predivna čeka novu priliku.

Psi vole bezrezervno. Njima nije važno da li smo lepi, bogati, dobri, mladi, stari… Oni nas prihvate takve kakvi smo ukoliko im pružimo pažnju i ljubav. I vole nas do kraja. Verni su do kraja… do kraja našeg ili svog života. Zašto i mi nismo takvi? Zašto naša ljubav ima rok trajanja… nekada samo dok se ne preselimo, do bolesti, do starosti…? Psi zaista zaslužuju bolje ljude.

Izvor:  Facebook Iva Jureša/Eyes of an Angel

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNESREĆNA SUDBINA MAJUŠNE GEM – Sićušna i predivna čeka novu priliku.
Sledeći tekstOVAJ PAS SE NADA ČUDU! – A mi samo kritikujemo one koji hoće da pomognu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime