Naslovna VESTI PSI PUTINOV PAŠA IZ ŠAMPIONSKOG LEGLA: Deda mu je bio šampion Srbije! (VIDEO)

PUTINOV PAŠA IZ ŠAMPIONSKOG LEGLA: Deda mu je bio šampion Srbije! (VIDEO)

0
putinov pasa petface
Foto: Tanjug

-Naš će Paša biti potpuno privržen Putinu jer šarplaninac naprosto obožava sve članove nove prodice i najbolji je čuvar na svetu, kaže Dragan Ćulibrk iz Petrovaradina, iz čije je odgajivačnice uzet tromesečni pas za predsednika Rusije Putina, za Novosti.

Paša je jedini mužjak iz najnovijeg legla u odgajivačnici. Ima izuzetan pedigre pripadnik je osme generacije pasa koji vode poreklo sa Kosova i Metohije. Njegov deda Aga-Jazu bio je prvak Srbije pre tri godine. Sada je već dostigao težinu od dvadeset kilograma, a kada bude u punoj snazi biće trostruko teži, prenose Novosti.

Svi uspesi koje je porodica Ćulibrk ostvarila sa svoji šarplanincima, nisu izazvali toliko uzbuđenje u porodici do kada je pre desetak dana stigao poziv od saradnika predsednika Vučića. Od oko dvesta uzgajivača šarplaninaca izbor je pao baš na Dragana.

PROČITAJTE I:

ZA PUTINA ŠARPLANINAC: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić spremio je poklon za ruskog predsednika!

Sve se odigralo veoma brzo, Paša je prošao sve kontrole i nekoliko dana uoči dolaska predsednika Putina otpremljen za Beograd.

-Izuzetno sam počastvovan što je štene iz naše odgajivačnice poklonjeno predsedniku Putinu, kaže za Novosti uzgajivač Dragan.

Novosti navode da će Paši prijati ruska zima i da će se lako navići na nju, s obzirom na to da mu takvi uslovi više odgovaraju nego blaga ravničarska klima.  

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPREDIVNO: Žena iz Srbobrana ZAVEŠTALA KUĆU opštini kako bi se napravilo prihvatilište za životinje!
Sledeći tekstKada treba voditi MAČKU KOD VETERINARA?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime