Naslovna VESTI PSI PUTINOV PAŠA IZ ŠAMPIONSKOG LEGLA: Deda mu je bio šampion Srbije! (VIDEO)

PUTINOV PAŠA IZ ŠAMPIONSKOG LEGLA: Deda mu je bio šampion Srbije! (VIDEO)

0
putinov pasa petface
Foto: Tanjug

-Naš će Paša biti potpuno privržen Putinu jer šarplaninac naprosto obožava sve članove nove prodice i najbolji je čuvar na svetu, kaže Dragan Ćulibrk iz Petrovaradina, iz čije je odgajivačnice uzet tromesečni pas za predsednika Rusije Putina, za Novosti.

Paša je jedini mužjak iz najnovijeg legla u odgajivačnici. Ima izuzetan pedigre pripadnik je osme generacije pasa koji vode poreklo sa Kosova i Metohije. Njegov deda Aga-Jazu bio je prvak Srbije pre tri godine. Sada je već dostigao težinu od dvadeset kilograma, a kada bude u punoj snazi biće trostruko teži, prenose Novosti.

Svi uspesi koje je porodica Ćulibrk ostvarila sa svoji šarplanincima, nisu izazvali toliko uzbuđenje u porodici do kada je pre desetak dana stigao poziv od saradnika predsednika Vučića. Od oko dvesta uzgajivača šarplaninaca izbor je pao baš na Dragana.

PROČITAJTE I:

ZA PUTINA ŠARPLANINAC: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić spremio je poklon za ruskog predsednika!

Sve se odigralo veoma brzo, Paša je prošao sve kontrole i nekoliko dana uoči dolaska predsednika Putina otpremljen za Beograd.

-Izuzetno sam počastvovan što je štene iz naše odgajivačnice poklonjeno predsedniku Putinu, kaže za Novosti uzgajivač Dragan.

Novosti navode da će Paši prijati ruska zima i da će se lako navići na nju, s obzirom na to da mu takvi uslovi više odgovaraju nego blaga ravničarska klima.  

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.