Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Niko ne želi da udomi Medveda, a radnici prihvatilišta ne znaju zašto

Niko ne želi da udomi Medveda, a radnici prihvatilišta ne znaju zašto

0
radnici petface

Upoznajte Medveda (Bear), tužnog psića kojeg niko ne želi da udomi i koji čeka na svoj dom u jednom prihvatilištu već dve i po godine, a radnici ovog prihvatilišta ne znaju zašto. Pas je pronađen u mestu Flint u Mičigenu i provodio je svolje usamljene dane u grupaciji za zaštitu životinja u Detroitu od tada.

radnici petface– Imao je sedam meseci kada je pronađen i bio je izuzetno izgladneo, rekla je Keli LaBonti, direktorka ovog prihvatilišta i dodala da je neko vreme imao privremen smeštaj u jednoj porodici koja nije mogla zauvek da ga zadrži. Tokom godina, oni koji su bili zainteresovani bi se predomislili u poslednjoj sekundi.

Pročitajte još: Ovaj čovek obilazi azile i slika pse u njima, kako bi se lakše udomili!

– Vodili smo ga na stotine događaja za udomljavanje tokom godina i svaki put bi ostao sa nama, rekli su radnici ovog prihvatilišta. Ovo je učinilo da Medved postane depresivan i slomljenog srca.

radnici petfaceSlika Medveda iz prihvatilišta je postala viralna jer je veoma tužna. On je depresivan, kao i što svi psi postanu kada dođu u tu situaciju, naročito ako se uzme u obzir to da je on u prihvatilištu gotovo tri godine. Najveći deo dana on leži sa spuštenom glavom i nada se da će jednog dana imati srećan dom.

Pročitajte još: Neshvatljiv potez vlasnika: Napustili kujicu, pa udomili drugog psa sa kojim su otišli na more!

Za opšte zdravlje odraslih pasa velikih rasa tu je Adult Maxi hrana brenda Natural Trainer. Ova funkcionalna hrana poboljšava sveukupno zdravlje psa, dok dagnja iz zelene školjke ima sastojke koji blagotvorno utiču na zdravlje zglobova.

petface radniciPored toga, ekstrakt gorke pomorandže je prirodna supstanca koja je korisna za održavanje idealne težine i očuvanje mišićne mase.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.