Naslovna VESTI PSI NAJTUŽNIJA PRIČA: Niko ne želi da udomi Medveda!

NAJTUŽNIJA PRIČA: Niko ne želi da udomi Medveda!

0

Upoznajte Medveda (Bear), tužnog psića kojeg niko ne želi da udomi i koji čeka na svoj dom u jednom prihvatilištu već dve i po godine, a radnici ovog prihvatilišta ne znaju zašto. Pas je pronađen u mestu Flint u Mičigenu i provodio je svolje usamljene dane u grupaciji za zaštitu životinja u Detroitu od tada.

radnici petface– Imao je sedam meseci kada je pronađen i bio je izuzetno izgladneo, rekla je Keli LaBonti, direktorka ovog prihvatilišta i dodala da je neko vreme imao privremen smeštaj u jednoj porodici koja nije mogla zauvek da ga zadrži. Tokom godina, oni koji su bili zainteresovani bi se predomislili u poslednjoj sekundi.

Pročitajte još: Ovaj čovek obilazi azile i slika pse u njima, kako bi se lakše udomili!

– Vodili smo ga na stotine događaja za udomljavanje tokom godina i svaki put bi ostao sa nama, rekli su radnici ovog prihvatilišta. Ovo je učinilo da Medved postane depresivan i slomljenog srca.

radnici petfaceSlika Medveda iz prihvatilišta je postala viralna jer je veoma tužna. On je depresivan, kao i što svi psi postanu kada dođu u tu situaciju, naročito ako se uzme u obzir to da je on u prihvatilištu gotovo tri godine. Najveći deo dana on leži sa spuštenom glavom i nada se da će jednog dana imati srećan dom.

Pročitajte još: Neshvatljiv potez vlasnika: Napustili kujicu, pa udomili drugog psa sa kojim su otišli na more!

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRETUŽNO: Pas iz prihvatilišta suviše preplašen da bi izašao napolje
Sledeći tekstUSPELI SU! Rex imao tri dana da dobije novi dom!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime