Naslovna VESTI PSI PRETUŽNO: Pas iz prihvatilišta suviše preplašen da bi izašao napolje

PRETUŽNO: Pas iz prihvatilišta suviše preplašen da bi izašao napolje

0

Aloha je završila u velikom prihvatilištu u Džordžiji još dok je bila štene. U njenom formularu je stajalo da je bila zlostavljana, ali niko ne zna tačno koja je njena pozadina, osim da je došla iz doma sa dosta pasa.

aloha petfaceŠta god da joj se dogodilo u prošlosti, svakako je stvorilo dosta problema, ali niko nije znao koliki su ti problemi dok nije stigla u novo prihvatilište u Njujorku.

Pročitajte još: DIVNA IDEJA: Deca čitaju psima koji su stidljivi i uplašeni!

Alohu je čekala nova porodica čim je stigla, ali nakon kratkog vremena provednog u novom domu, postalo je jasno da to nije dobro rešenje. Alohina anksioznost je postajala sve jača, a njena porodica nije bila u stanju da se izbori sa time.

aloha petfaceU sledeća tri meseca, Aloha je bila u pet novih domova i tokom tog vremena, njeni strahovi su postajali samo gori. Bila je preplašena nepoznatih ljudi, naročito muškaraca i nije mogla nikako da izađe napolje. Konačno se pojavila osoba koja je prihvatila da vodi računa o Alohi dok se ne pojavi porodica za stalno, iako to može biti veliki izazov ponekad.

Pročitajte još: KRUŠEVAC: Spašen pas koji je uplašen, pored puta, čekao vlasnika koji ga je izbacio!

– Ima dve strane. Sa mnom i sa mojim psom je razigrana, ima dosta energije i voli da se igra i mazi. Međutim, sa bilo kojom drugom osobom je preplašena, krije se po ćoškovima. Čak ni ne izlazi napolje, a nuždu obavlja na pelenama. Ponekad je dovoljno hrabra da zajedno sa mojim psom i sa mnom ode do predgrađa gde trči i igra se, rekla je privremena usvojiteljka.

Ono što je potrebno Alohi jeste stalan dom i osoba koja će biti dovoljno voljna da posveti vreme i energiju da prevaziđe svoje strahove.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEVEROVATNO: ribari koji su spasili dva mačeta iz vode
Sledeći tekstNAJTUŽNIJA PRIČA: Niko ne želi da udomi Medveda!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime