Naslovna VESTI PSI TUŽNO: RANGER sa malo hrane i vode ostavljen VEZAN za stub

TUŽNO: RANGER sa malo hrane i vode ostavljen VEZAN za stub

0

Mali krevet, flašica vode i mala torba sa malo hrane za pse – pas tužnog pogleda vezan za banderu. Tako je pitbula, koji je kasnije dobio ime Ranger, Megi Moris našla na ulici.

Moris je direktorka organizacije u Alabami koja brine o mačkama i prilično je bila iznenađena kada je videla napuštenog psa u tom stanju, ispred prihvatilišta. Kada ga je ugledala, prvobitno je posmislila, gde će ga držati.

ranger petface Bilo joj je jako žao što je ostavljen u tom stanju. Verovala je da ga je osoba ostavila jer zaista nije mogla da ga zadrži. Bio je uhranjen. Nažalost, nije ga mogla odvesti u prihvatilište za mačke, jer nije bilo mesta.

Pročitajte još: Doris je bila napuštena sa 4 dana, ali je preživela i izrasla u DIVNOG PSA!

Moris je fotografisala Rangera i postavila slike na društvene mreže kako bi što više ljudi videlo da mu je potrebna pomoć. Potrudila se da ga smesti u gradsko prihvatilište, a  tu ga je pronašla Džini Lekler.

ranger petfaceOdvela ga je kod veterinara, gde je je primio sve neophodne vakcine pa je potom  transportovan na Floridu. Ranger je imao oko dve godine, ali je bio problematičnog ponašanja jer se ponašao pomalo agresivno prema drugim psima.

Pročitajte još: NAPUŠTENI RIO dobio drugu šansu i BESKRAJNO je zahvalan!

Ona je mnogo sumnjala da će se to ponašanje ikada promeniti, ali ipak je znala da mu mora dati vremena i šansu da se uhoda. Već trećeg dana, bio je potpuno drugačiji pas. Uz mnogo ljubavi, nege i pažnje, napredovao je. Sada već šeta kraj drugih pasa bez želje da se potuče, već samo želi da se igra.

ranger petfaceOn takođe voli ljude i celu porodicu u kojoj živi. Zato je odlučila da ga sasvim zadrži. Kako je rekla, to je učinila jer on zaslužuje da pripada nekome. 🙂 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKako da OKUPATE PSA bez po muke
Sledeći tekstVIDEO: Šest stvari koje zna svako ko je UDOMIO ljubimca iz azila!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime