Naslovna VESTI PSI NAPUŠTENI RIO dobio drugu šansu i BESKRAJNO je zahvalan!

NAPUŠTENI RIO dobio drugu šansu i BESKRAJNO je zahvalan!

0
rio petface

Rio je bio napušten pas koji je svakodnevno lutao i borio se sa opasnostima na ulici. Napustila ga je njegova porodica, ali se nije predao iako je to što je ostavljen ostavilo veliki uticaj na njega. Dok je živeo na ulici, jadnog Rija su udarila kola, preživeo je ali je bio jako povređen i pomoć mu je bila očajnički potrebna.

Organizacija „Hope for paws“ je odmah krenula u akciju spasavanja malog Rija, čim su dobili dojavu da ulicama luta povređen pas. Pošto je prošlo nekoliko dana otkako su ga udarila kola, spasioci su znali da moraju da reaguju brzo kako bi dobio medicinsku pomoć.

rio petfaceNašli su ga kako luta naokolo, sam i prestrašen. Spremili su opremu koja je neophodna da bi ga uhvatili, ali njegov strah je značajno otežavao posao. Posle mnogo neuspelih pokušaja i dosetki kako bi mogli da ga uhvate, uspeli su i Rio je bio na sigurnom.

Pročitajte još: Doris je bila napuštena sa 4 dana, ali je preživela i izrasla u DIVNOG PSA!

Napuštene životinje u ovakvim situacijama slično reaguju. Takav je bio slučaj i sa Riom.Čim je shvatio da ljudi samo žele da mu pomognu, postao je krajnje druželjubiv. Spasioci su to opisali kao Riovo olakšanje što više neće biti na ulici i živeti teško.

rio petfaceOdmah je počeo da maše repiće i uskočio u kola. Odveden je kod veterinara gde mu je bila dijagnostikovana povreda glave.

Pročitajte još: Porodica pasa spasena iz užasa u dvorištu napuštene kuće

Povrede su bile veoma ozbiljne, ali nakon pet meseci i fizikalne terapije, Rio se sasvim oporavio.

rio petfaceOtkada je usvojen, svaki minut uživa u novom domu. Obožava da trči i igra se sa svojom novom porodicom i mnogo je napredovao od dana kada je bio napušteno i povređeno štene na ulici.

Divno! 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstINĐIJA: Pomozimo Dragani da pronađe Bokija koji je NESTAO iz dvorišta!
Sledeći tekstSpasen pas toliko POVREĐEN da nije mogao ni da LEŽI

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime