Naslovna Slajder vesti RAZLIČITI I NERAZDVOJNI: Điđi i Merlin su najbolji prijatelji

RAZLIČITI I NERAZDVOJNI: Điđi i Merlin su najbolji prijatelji

0
različiti i nerazdvojni, peetface

Upoznali su se na farmi za životinje sa posebnim potrebama, potpuno su različiti i nerazdvojni. Điđi i Merlin su najbolji prijatelji. Oni su jagnje i patak.

GOA (Goats of Anarchy) je prihvatilište za životinje sa posebnim potrebama u Nju Džerziju. Ono broji preko 130 životinja, pretežno koza, ali tu su i konji, magarci, krave, alpake, ovce, patke, ćurke…

PRIJATELJSTVO BEZ GRANICA: Spasio je gusku davljenja, a ona mu je uzvratila na OVAJ način! (VIDEO)

PRETUŽNE FOTOGRAFIJE IZ AMERIKE: Životinje pretrpele velike opekotine, vatra i dalje hara!

Lejni, koja je na čelu prihvatilišta od 2014. godine, kaže da je tokom godina svašta viđala, ali ovih dana pažnju joj je privuklo baš ovo neobično prijateljstvo. 

Ona govori o ovom divnom i neobičnom prijateljstvu između jagnjeta Điđi i patka Merlina. Kaže da je Điđi, koja je u prhvatilište došla samo par sati nakon rođenja, odmah našla svog najboljeg prijatelja sa kojim deli nežnost – Merlina, patka sa invaliditetom.

Merlin ima povredu noge i ne može da hoda. Probali su da mu stave protezu, kolica i druga pomagala, ali mu ništa ne odgovara. 

različiti i nerazdvojni, petface

Lejni kaže da je Điđi napravila prvi korak dok se Merlin sunčao na travi. Ona mu je prišla i prigrlila ga. Od tada ovo je postalo deo njihove svakodnevne rutine i druženja.

O ovom neobičnom prijateljstvu Lejni kaže da do sada još nije videla ovako čvrstu vezu između tako različitih životinja, bar ne na njihovom farmi.

Pošto je GOA trenutno zatvore na za posetioca zbog pandemije virusa korona, odlučili su da ovo divno prijateljstvo podele na društvenim mrežama i malo ga približe ljudima bar kroz fotografije. Nadaju se da će uskoro biti omogućeno i da ovaj neobični par ljudi upoznaju uživo.

izvor: people.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMACA ČUVAR: Mislili ste da samo psi brane svoju teritoriju? (VIDEO)
Sledeći tekstPOPI, PAS SA ULICE: Kako joj je jedan pas promenio ceo život

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime