Naslovna VESTI PSI Zavirite u prvi kafić SAMO za jazavičare – “The Dachshund Cafe”!

Zavirite u prvi kafić SAMO za jazavičare – “The Dachshund Cafe”!

0
samo petface

U ovom kafiću ulaz kućnim ljubimcima je otvoren, ali ne i slučajnim prolaznicima. U Mančesteru, Notingemu i Glazgovu već su otvoreni kafići koji pružaju usluge kućnim ljubimcima, ali 19. avgusta je u Londonu otvoren “The Dachshund Cafe”, usredsređen na jazavičare.

U ovaj kafić ne mogu da uđu slučajni prolaznici, a za lokal “The Dachshund Cafe“ potrebna je rezervacija. Vlasnici jazavičara će plaćati ulaznicu 10 funti, ljubitelji jazavičara 15, a deca do pet godina i ljubimici imaju slobodan ulaz.

samo petface

Dok ljubimci uživaju u poslasticama pripremljenim samo za njih, njihovi vlasnici mogu da se osveže nekim koktelom ili da pojedu nešto.

U kafiću za jazavičare postoje i pravila ponašanja. Kako ih ne biste kršili pomoćiće vam osoblje lokala. Kada jednom uđete u lokal, nemojte bez potrebe otvarati vrata. Vrata će vam na ulazu i izlazu otvoriti radnik u kafiću. Osoblje će se postarati za siguran i ugodan boravak vašeg ljubimca koji će sigurno uživati.

„DECI ULAZ ZABRANJEN, PSI SU DOBRODOŠLI“: Vlasnik kafića strogom odredbom uzburkao javnost!

Kada dolazite morate da odštampate ili držite na telefonu svoju rezervaciju kako biste mogli da je pokažete na ulazu.

Mesto je prostrano i moderno uređeno. Unutrašnjost je uređena kao kombinacija visokih i stolova standardne visine, sofama.

I pored rezervacije, ipak se ne može rezervisati mesto za posetioca. Kada dovedete svog psa on će imati svoje mesto za uživanje, a vama će u potrazi za mestom pomoći osoblje.

samo petface

Za pse su pupućino i kukuruz besplatni, ali sva ostala hrana i piće se plaćaju i za kućne ljubimce i za vlasnike. Pupućino se sastoji od kartonske čaše sa malom količinom laganog šlaga. Ovo je samo mala poslastica koju niste obavezni da uzmete. Ako vaš pas ne reaguje dobro na mlečnu hranu nemojte mu davati ovu poslasticu.

Ovo je Žika, pas kog je konobar juče pustio u kafić da se ugreje!

U ovom kafiću se plaća isključivo kešom,a dok se drugi načini plaćanja za sada ne prihvataju.

Evo jedne lepe prilike da obradujete svog kućnog ljubimca (jazavičara) ukoliko idete zajedno u London. Nemojte zaboraviti rezervaciju, ona je garant za uživanje vas i vašeg psa.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstĆao drugari, ja sam Maša, pas za koga NIKO NIKADA nije pitao!
Sledeći tekstSTRUČNJACI POTVRDILI: Vlasnici kućnih ljubimaca su srećniji u životu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime