Naslovna VESTI MAČKE DRUGA ŠANSA: 21-ogodišnja mačka dobila još jednu priliku za život

DRUGA ŠANSA: 21-ogodišnja mačka dobila još jednu priliku za život

0

Kada je u pitanju druga šansa, ne dobijaju je uvek svi. Ali ova 21-ogodišnja lepotica je imala sreće. Ostavljena je u prihvatilište kako bi bila uspavana zbog svoje starosti, ali su zaposleni u prihvatilištu prvo odlučili da je stave na udomljavanje pre nego što se odluče na ovakav korak. Kerin Poplin iz udruženja za spasavanje mačaka je kontaktirana i primila je macu širom otvorenim rukama.

Pročitajte još: NEVEROVATNO: Mačak Kleo je pronašao put do svoje vlasnice koja se nalazila u staračkom domu!

– Iako smo do kraja godine zatvoreni za prihvatanje novih maca, jer su nam kapaciteti popunjeni, neke molbe, kao što je ova, ne mogu biti ignorisane“, rekla je Poplin.

Prisila je sada na sigurnom, srećna je i može da proživi starost u toploj atmosferi. Ona je u odličnoj formi za svoje godine i uživa da provodi vreme sa drugim mačkama. Iako niko ne zna šta im ova predivna persijka govori, voleli bismo da mislimo da ona podseća sve ljude na to da je imati ljubimca doživotna obaveza.

Napuštanje ili ostavljanje ljubimca nekom drugom u bilo kom dobu je pogrešno, a za stare ljubimce je naročito stresno. Pre nego što se odlučite da udomite bilo mačku ili psa, razmislite o svim mogućnostima kao što su zdravstveni problemi, preseljenje i mogući finansijski problemi, a onda odlučite da li imate dovoljno resursa kako biste udomili ljubimca.

Pročitajte još: SREĆAN KRAJ: 18 godina stara mačka, koja je ostavljena na ulici, našla novi dom

Ako i vi imate staru macu, nadamo se da ne planirate da je napustite, već da je šansa koju ste joj pružili još dok je bila mače sasvim dovoljna da provede svoj životni vek sa vama. Takođe, bilo bi dobro da joj pružate i svu portebnu negu i da je hranite u skladu sa njenim potrebama.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRIČA napuštenog psa, koji je SPASIO ČOVEKA DANAS, zbog koje Internet plače!
Sledeći tekstVRBAS: LOVAC upucao labuda – labudica skrhana bolom!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime