Naslovna VESTI PSI SEĆATE SE JANA, najvećeg borca Zaječara: Bolje mu je, MNOGO BOLJE!

SEĆATE SE JANA, najvećeg borca Zaječara: Bolje mu je, MNOGO BOLJE!

1
secate se jana petface

Sećate li se Jana, psa sa velikim zdravstvenim problemima, za kojeg je veterinar rekao da ne zna kako uopšte stoji na nogama? Ako ga se sećate, obradovaće vas ova vest – JAN JE BOLJE. Mnogo bolje i to zaista niko nije očekivao.

Svoje ushićenje oko ovoga pokazuje i reakcija ljudi iz Udruženja Beta iz Zaječara koji su doslovce napisali u postu, sa Janovom slikom: “Da li je normalno da se ovoliko radujemoooo !!! Umrećemo od sreće! Bolje jeeeee !!! BOLJE!”

PROČITAJTE I:

SNAGA KOJA POKREĆE SVE: Najveći borac Zaječara u borbi protiv bolesti!

-Koliko smo samo klonuli, iako nam on nije dozvoljavao! Toliko infuzije, toliko ispucalih vena, toliko injekcija, toliko sati provedenih kod veterinara, toliko dana bez hrane. Ne zato što nije imao apetit, nego zato sto nije smeo da jede. I konačno su parametri amilaze znatno pali, navode na svojoj Fejsbuk stranici iz Bete Zaječar.

Kada mu je prvi put odrađena biohemija, veterinari su se čudili kako uopšte stoji na nogama. Parametri amilaze (koja ukazuje na bolest pankreasa) bili su preko 3000, a gornja granica je 1500. Izmet je bio u tečnom stanju, potpuno krvav.

-Posle deset dana na dijetalnoj ishrani, stanje se popravilo, ali malo. I onda je prebačen samo na infuziju. Da, nije jeo. Da, srce nas je bolelo kada smo ga zatvarali dok drugari jedu. Ali, znali smo da je sve to zbog njega i njegovog zdravlja. I parametri su sada skoro pa normalni! To znači, da će se Jan, posle ovoliko muke i užasa, bolova i naših suza oporaviti, sa ushićenjem i radošću pišu iz Bete.

Oni se zahvaljuju svima koji su bili uz Jana i podsećaju da je on i dalje na terapiji, i dalje prima celu bocu infuzije, i dalje mu je potrebna pomoć da se u potpunosti izleči. Ljudima iz ovog udruženja, koje danonoćno brine o Janu nije palo na pamet, ni u jednom trenutku da ga ostavi na cedilu. Sve su učinili da mu se zdravlje popravi, a to i dalje čine.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDECA KAKVU VELIČAMO: Ovi dečaci su OSMISLILI I NAPRAVILI solarne kućice za napuštene pse!
Sledeći tekstDAR SVETOG PATRIKA: Rođeno je šest štenaca, ali jednom su dali ime “Detelinica”, vidite i zašto!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime