Naslovna VESTI PSI ZAJEČAR: Ovo je priča o Loliti i Manji, priča o sestrinskoj ljubavi!

ZAJEČAR: Ovo je priča o Loliti i Manji, priča o sestrinskoj ljubavi!

0
sestrinskoj ljubavi petface

Ovo je priča o sestrinskoj ljubavi, posebnoj, nežnoj, emotivnoj i nadasve jakoj! Ko god ima sestru, razumeće svaku reč iste,.. Onaj ko ima sestru, zna koliko njena podrška i ljubav znači i život čini lakšim.

-Ovo su Lolita i Manja. Nađene su u dvorištu jedne škole u Zaječaru sa još dve sestrice (koje su sada udomljene). Bile su ostavljene u kutiji, ulepljene od mleka i vode. Drhtale su kao prut. A onda su zbrinute, okupane, očišćene od parazita, vakcinisane. Slobodno možemo reći da smo se svim silama trudili da im nađemo domove, ali kako to obično biva – crni štenci se najteže udome, priču započinju volonteri zaječarskog udruženja „Beta“.

sestrinskoj ljubavi petface

Još dok su imale samo mesec i po dana, Manja i Lolita se nisu odvajale jedna od druge!

ZAJEČAR: Kezu našli sa ŽICOM oko nogu, danima je bila u UŽASNIM BOLOVIMA!

sestrinskoj ljubavi petface

-Primetili smo da se međusobno traže u travi, koja je bila viša od njih. Mozžda su i tako male shvatile da im čovek donosi samo loše i da se bolje osećaju zajedno. Uvek su zajedno jele, igrale se, trčale u zagrljaj. Mislili smo da će se to promeniti. Medđutim, kako je vreme prolazilo, njihov odnos postajao je sve dirljiviji. Ako jedna zacvili, druga odmah trči da vidi šta nije u redu. Od puno pasa u dvorištu, jedino su njih dve uvek jedna pored druge. Ako uzmeš jednu da maziš, druga se obavezno gura u krilo. I dalje je tako, a sada imaju 6 meseci, dodali su!

ZAJEČAR: Džerija su pronašli na ivici života, nećete verovati kako DANAS IZGLEDA!

sestrinskoj ljubavi petface

Šest punih meseci pkušavaju da im nađu dom. Možda i zato što i dalje veruju da će naći osobu da ih udomi zajedno.

-Udomiteljka njihove sestrice nadenula im je rasu. Pravu pravcatu. Labravičarke 🙂 Podsećaju na labradore sa kratkim, jazavičarskim nogama. One su toliko tihe, toliko društvene, lepe i rekli bismo da im ništa ne treba sem ljubav i prisustvo one druge. Međutim, one žive u boxu, već 5 meseci. I užasno je tužno gledati ih tamo. Vole da trče, poslušne su u šetnji. Divne sa drugim psima i mačkama, decom. Što se hrane tiče, uopšte nisu probirljive i zahtevne. Ovih dana će biti i sterilisane. One više neće rasti, ostaće male.

sestrinskoj ljubavi petface

Znamo da tražimo puno. Znamo da nije lako odlučiti se na dva psa umesto jednog, ali isto tako znamo da ćemo im slomiti srca ukoliko im nađemo posebne domove. Sigurni smo da ćete uživati svakog dana u njihovom društvu i izmotavanjima. Verujemo da bi i u stanu bile super, jer su jako poslušne. Udomitelji njihovih sestara su oduševljeni. Jeste li dovoljno blesavi i velikog srca da im ispunite želju? I njima i nama… Lolita i Manja čekaju da se neko javi, za kraj su rekli „Betovci“.

Sestre se nlaze u Zaječaru, a prevoz do bilo kog grada je obezbeđen uz minimalnu participaciju za gorivo. Kontakt: 069/45 123 82!

PODELITE ovu divnu, iskrenu priču o sestrinskoj ljubavi!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNOVI PAZAR rešava problem napuštenih pasa i mačaka uvođenjem EUTANAZIJE!
Sledeći tekstNOVE NAJAVE: Da li će Novi Sad ovog puta zaista dobiti GROBLJE ZA KUĆNE LJUBIMCE?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime