Naslovna VESTI PSI MA BRAVOOOO: BESPLATNO šišaju i kupaju SVE napuštene pse u Beogradu!

MA BRAVOOOO: BESPLATNO šišaju i kupaju SVE napuštene pse u Beogradu!

1

Šišaju, kupaju i uređuju svakog uličnog, napuštenog psa prestonice, jer kako kažu – sređeni psi će se lakše udomiti! Nije prvoaprilska šala. 🙂

Humanitarna akcija u čast Prvog nacionalnog takmičenja grumera Srbije, održaće se 1.aprila, od 10h do 18h, u Beogradu. Kupanje, šišanje i uređivanje pasa biće POTPUNO BESPLATNO za sve koji se prijave.

DIVNO: Grumerka usred noći u svom salonu šišala napuštenog psa!

Udruženje grumera Srbije kao inicijator, poziva sve salone da se ubuduće priključe humanitarnoj akciji i svake prve nedelje u mesecu besplatno šišaju napuštene i ulične pse. Prema njihovom višegodišnjem iskustvu, ošišani, okupani i uredni psi (sa ulice) imaju veće šanse za pronalaženje novog doma.

šišaju petface

Ove nedelje, 1. aprila, otvaraju se vrata salona “Kod Mićka” by Royal Groom na Vračaru, svim udruženjima i pojedincima koji brinu o napuštenim i uličnim psima Beograda i okoline, sa željom da se pomogne u udomljavanju onih koji još uvek nisu našli svoje domove, stoji u saopštenju.

Nezadovoljan svojom karijerom, ovaj momak postao je grumer, a pse iz azila sređuje i frizira BESPLATNO!

šišaju petface

Ova celodnevna akcija osmišljena je u cilju uključivanja što većeg broja grumera u Srbiji u rešavanje problema napuštenih i uličnih pasa, a u čast prvog Nacionalnog takmičenja grumera koje će se održati 14. i 15. aprila u Beogradu, uz podršku Kinološkog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom IGA – Internacionalne gruming asocijacije.

Dakle, iskoristite akciju i prijavite se putem mejla: mikulja16@gmail.com!

DOBRE VESTI SE DALEKO ČUJU, PODELITE!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNaučnici kažu da je vrlo bitno kakvo ime dajete svojoj maci!
Sledeći tekstZbog stresa na poslu POLICIJSKI PSI NA TERAPIJI: Opuštaju se uz muziku i klimu!

1 KOMENTAR

  1. Ovo je divna ideja, svaka pohvala za ljude koji su se ovoga setili, da se malo ljubavi pokaže i slatkim bićima koja žive pored nas a koje tretiramo kao smeće.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime