Naslovna VESTI PSI SLEP, NAPUŠTEN… U tami je čekao SMRT kao OLAKŠANJE!

SLEP, NAPUŠTEN… U tami je čekao SMRT kao OLAKŠANJE!

0
Slepi pas čekao smrt

Neki ljudi ne razumeju da je ljubimac obaveza za ceo život. Ne shvataju da njihov pas zaslužuje sve što zaslućuju i oni sami, da je napuštanje psa nešto najgore što mogu da urade. Zato postoje ovakve priče, priče o ljudima koji ne mare za tuđi život ali i onima kojima je svačiji život dragocen. Ovaj pas je u tami, bez nade, čekao samo smrt kao olakšanje.

Slepi pas čekao smrt

Jadnika su otkrili u trenutku kada je ležao nemoćan u blatu. Neko je mislio da više nije dostojan života u zajedničkom domu. Bio je dehidriran, gladan, mršav, slab do iznemoglosti. Ovaj nesrećnik se našao na mestu predaje. Više nije imao snage da se bori. Osoba koju je voleo najviše na svetu ga je napustila i on je zključio da je njegov život završen. Odlučio je da leži, u tami, dok smrt ne dođe.

Slepi pas čekao smrt

Pročitajte i ovo: Pitao je: HOĆEŠ TI DA GA UZMEŠ? Odgovorio je: HOĆU!

Kada su spasioci stigli, nije reagovao. Bio je suviše slab, očajan. Prebačen je kod veterinara. Iako je odmah ustanovljeno da je potpuno slep, spasioci su odlučili da učine sve kako bi ga vratili u život i pružili mu novu šansu. Počelo je dugotrajno lečenje. Anemija je bila tolika da su bile potrebne tri transfuzije krvi kako bi se stanje stabilizovalo. Ljubav, pažnja i nega su urodili plodom. Pas je vratio veru u to da smrt nije jedino rešenje. Počeo je da sarađuje i da se oporavlja.

Slepi pas čekao smrt

Pročitajte i ovo: KADA SE RODIO – NIJE DISAO! Danas ovaj pas SPASAVA LJUDE!

Nekoliko nedelja kasnije ponovo je bio pas koji veruje ljudima i u život. Dobio je privremen dom jer više nije bilo para za lečenje u bolnici. Žena koja je brinula o njemu se zaljubila toliko u njega da je uskoro obavestila spasioce da nema potrebe da ga i dalje oglašavaju za usvajanje.

Slepi pas čekao smrt

Danas živi novi život. Iskoristio je novu priliku. Svi su oduševljeni njegovom ličnošću, njegovom pažnjom i spremnošću da iako slep nastavi da živi. Hvala svima koji su pomogli da ovaj nesrećnik ponovo oseti ljubav i pažnju. A onaj koji ga je tako surovo odbacio… Neko će mu već suditi.

Izvor: zenoonee.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKADA SE RODIO – NIJE DISAO! Danas ovaj pas SPASAVA LJUDE!
Sledeći tekstMamu su otrovali – OSTALI SIROČIĆI!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime