Naslovna VESTI MAČKE U ŽARKOVU PRONAĐEN SLEPI MAČAK SA BRAUNILOM U NOZI! Ne zna se...

U ŽARKOVU PRONAĐEN SLEPI MAČAK SA BRAUNILOM U NOZI! Ne zna se da li je izgubljen ili izbačen! (FOTO)

0

Ugledali ste mače i pomislili: Moram da mu pomognem, kako znam i umem! I ovo je jedina ispravna reakcija! Nemojte okretati glavu, ne tražite izgovore, već priskočite u pomoć, odvedite mače kod veterinara a nakon pregleda delajte u skladu sa trenutnom situacijom.

Ovaj mačak pronađen je 18. septembra u garaži Super Vera, u Žarkovu. Bio je dezorijentisan i sa braunilom u nozi! Mršav, i slep, tražio je nekoga… Ljudi koji su ga pronašli nisu sigurni da li je izgubljen ili ipak izbačen?

OPSEDNUT CRTAĆEM: Ovaj buldog obožava Kralja lavova (VIDEO)

BEZDUŠNO! Priča o nama – BAČENOM ŠTENETU NIKO NIJE POMOGAO!

Iako je mršav, i čini se izgladneo, mačak je NEGATIVAN na FIV, FELV i KORONU. Njegova krva slika je odlična, a rezultati biohemije se čekaju. Mačak je kastriran.

Našu redakciju je zamolila žena kod koje se mačak trenutno nalazi, da pokušamo da pronađemo njegove vlasnike, ukoliko se on zaista izgubio.

Mada, ukoliko je izbačen, potraga za vlasnicima sigurno neće uroditi plodom, ali se nadamo da će nečije veliko i dobro srce poželeti da ga udomi. Jer, njemu je dom preko potreban.

Pored doma, njemu je potrebna topla ruka i puno ljubavi koja će mu vratiti veru u ljude! Mi vas molimo, ukoliko prepoznate mačka sa slike, javite se našoj redakciji kako bismo vam prosledili detalje i spojili vas sa osobom kod koje je trenutno. Ukoliko se vlasnici ne jave, mačak će biti dat na usvajanje.

Još jednom vas molimo, ne napuštajte ga! Sada ste mu više nego ikada potrebni!!!

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstFRANCUSKA UVELA ZABRANU KORIŠĆENJA ŽIVOTINJA U CIRKUSIMA! Dobrobit životinja PRIORITET!
Sledeći tekstPORTAL PETFACE DOBIO PRIZNANJE ZA ZALAGANJE I PROMOCIJU zaštite i dobrobiti životinja! 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime