Naslovna VESTI PSI ONA MU JE SVE: Slika uplakanog BESKUĆNIKA u potrazi za psom rastužila...

ONA MU JE SVE: Slika uplakanog BESKUĆNIKA u potrazi za psom rastužila je svet! (FOTO)

0

Prava drama odvijala se tih dana na Tviteru a glavni akteri su Britanac Majkl, koji je beskućnik, i njegov ljubimac, mešanka staforda po imenu Trikl.

Čovek koji se lažno predstavio kao policajac, uzeo je Trikl od svog gazde dok su oni sedeli na ivičnjaku jedne londonske ulice. On je rekao da će mu vratiti psa u zamenu za novac, znajući da beskućnik nema mogućnosti za tako nešto.

PORODICA UDOMILA PSA NA SAMRTI: Svakog dana čine nešto ČAROBNO za njega! (FOTO)

OD SAME I UPLAŠENE DO NAJSREĆNIJE NA SVETU: Ovako je izgledao njen put! (VIDEO)

Srećom, zatekao ga je slučajni prolaznik koji nije hteo da zažmuri pred tugom čoveka koji je izgubio sve na svetu. On je prvi podelio fotografiju ova dva druga i pozvao ljude da mu se pridruže kako bi se vest o Trikl proširila i kako bi uspeli da je što pre pronađu. Slučajni prolaznik nije imao srca da ostavi već slomljenog čoveka, koji je, kako su svi preneli, bio na ivici nervnog sloma, jer, i on je napušten ood svih, na ulici, a Trikl je bio jedino biće koje mu se bezrezervno radovalo i ulepšavalo mu dosta teške i tužne dane.

Znate, bilo je dana kada ovaj čovek nije jeo, jer je svom ljubimcu Triklu dao poslednje parče hleda. Bilo je dana kada je bilo hladno, a on je sa psom delio jedino ćebe koje je imao… Bilo je dana, teških kao crna zemlja, ali od Trikla nije odustao!

Nakon podeljenog tvita, cela Britanije se uključila, ona je pronađena i vraćena svom vlasniku, na opštu radost svih koji su učestvovali u ovoj humanoj akciji.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŽELJA ZA ŽIVOTOM JE BILA JAČA: Razvlačili su ih po vrelom asfaltu, svaki minut im je bio kritičan!
Sledeći tekstSMETAJU nam psi koji laju, mačke koje mjauču… LICEMERI! Keva Zakon POGAĐA U METU!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime