Naslovna VESTI PSI ŽELJA ZA ŽIVOTOM JE BILA JAČA: Razvlačili su ih po vrelom asfaltu,...

ŽELJA ZA ŽIVOTOM JE BILA JAČA: Razvlačili su ih po vrelom asfaltu, svaki minut im je bio kritičan!

0

Sve odbačene životinje prošle su kroz slično. Svaka od njih je bila neželjena, višak, smetala je i sa svakom od njih su se pozdravljali na najokrutniji način. Ostavljane su na ulici, bez igde ikoga, bile su prepuštene same sebi, pa ako prežive, prežive. A onda ih čeka pakao koji izgleda ovako – gladne, žedne, promrzle, tučene… Da, jesu ovo teške reči, ali i sami znate da je to istina.

Ove dve sestrice spašene su sa svega 10 dana starosti, tada još nisu ni progledale. Sada se zovu Lili i Luna. Nađene su u Knez Mihajlovoj. Na 35°C su ih “razvlačila deca po vrelom asfaltu…

PORODICA UDOMILA PSA NA SAMRTI: Svakog dana čine nešto ČAROBNO za njega! (FOTO)

– Nakon dugog ubeđivanja i novčane nadoknade uspela sam da im oduzmem te pse, usput saznavši da su ostala braća i sestre iz njihovog legla završili u kontejneru punom stakla, koji su odneli djubretari, a to se desilo kroz igru tih dečaka koji su to smatrali smešnim. Štenci su bili u jako teškom stanju, i svaki minut im je bio kritičan, iskreno sam svako veče mislila da neće dočekati sutradan, jer su dugo bili odvojeni od majke. Hvala Bogu, ni sama ne znam kako, one su uspele da se izvuku, valjda je želja za životom preovladala – ovako započinje priču o dva šteneta Nina, devojka koja ih je gotovo u poslednjem trenutku spasila tragičnog završetka.

OD SAME I UPLAŠENE DO NAJSREĆNIJE NA SVETU: Ovako je izgledao njen put! (VIDEO)

Bilo je dana kada ni sama Nina nije verovala da će uspeti da prežive, međutim, kako i sama kaže, volja za životom je pobedila svo zlo ovog sveta! Njih dve se nisu dale i borile su se lavovski!! One sada imaju mesec dana, čekaju da prime vakcinu i spremne su za novi dom! Nina ima dve životinje u stanu, studira i radi, i nije u mogućnosti da im pruži potrebnu pažnju, iako bi od svega na svetu to najviše želela.

– Već nedeljama ih bezuspešno oglašavam u nadi da će se neko zaljubiti baš u njih, ali na žalost, naš narod je takav da crne izbegava, a za bele i čupave se lepi – kaže Nina.

Ove dve malene devojčice se nalaze u Beogradu, samostalne su, prevoz može biti obezbeđen za bilo koji deo Srbije, uz participaciju za gorivo. Ukoliko poželite da udomite ove dve devojčice, možete se obratiti Nini Miljanić.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPAS NAPUŠTEN ZBOG KORONE prešao 1.600 km kako bi NAŠAO vlasnika! (FOTO/VIDEO)
Sledeći tekstONA MU JE SVE: Slika uplakanog BESKUĆNIKA u potrazi za psom rastužila je svet! (FOTO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime