Naslovna VESTI PSI Slika retrivera i njegovog slepog vlasnika je PRIČA koju svi danas šeruju!

Slika retrivera i njegovog slepog vlasnika je PRIČA koju svi danas šeruju!

0
Slika retrivera petface

Jedini pas vodič slepih u Srbiji je Astor, a sa svojom vlasnicom Vesnom, novinarkom i predsednicom udruženja slepih i slabovidih „Beli štap”, često šeta ulicama prestonice. Koliko znače osobama sa oštećenim vidom, pisali smo mnogo puta. Psi vodiči olakšavaju svakodnevicu svojim vlasnicima sa invaliditetom, a uz mnogo ljubavi, strpljenja i truda, zajedno koračaju kroz život dugi niz godina!

SRAMOTA SRBIJE: Muškarac izvređao slepu Vesnu i njenog psa vodiča!

Upravo jedan ovakav par danas je izazvao pravu pompu na društvenim mrežama. Njihove fotografije, objavila je Dijana T. na svom Facebook profilu, a za samo dva sata slika retrivera i njegovog vlasnika šerovana je na desetine puta.

Slika retrivera petface

-Ovo je RETRIVER, koji vodi slepog čoveka! Viđam ih svakog dana. Ovo je RETRIVER, koji je doveo slepog čoveka da peca! Ovo je RETRIVER, koji čuva život ovom čoveku! Nije onaj RETRIVER, koga si TI izbacio na ulicu, jer je tvoja igracka porasla! Grad ih je pun: bolesni, mršavi, uplašeni. Da – OVO SU ONI, A MI, napisala je Dijana i izazvala salve pozitivnih komentara ispod objave!

BEOGRAD: Vesni i Astoru, njenom psu vodiču slepih, nisu dozvolili ulazak u objekat!

Pogledajte ovaj dvojac i UDOMITE napuštenu životinju, jer ćete zasigurno dobiti prijatelja i pratioca kroz celi život!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.