Naslovna VESTI PSI NA KRAJU – SREĆA! Pas Smouki koji je izgubio dom u požaru...

NA KRAJU – SREĆA! Pas Smouki koji je izgubio dom u požaru spasen sa svojim slončetom

0

Ništa ne greje naša srca kao priča o spasenoj životinji sa srećnim krajem. Ova priča je o divnom psu po imenu Smouki, koja će zasigurno doneti osmeh na vaša lica onakav kakav i on ima.

smouki petfaceSmouki i njegova porodica su izgubili dom nakon požara koji je zahvatio njihovu kuću i bez obzira na sav trud i napor porodice, oni nisu mogli da se staraju o njemu kako treba, zbog čega su ga odveli u prihvatilište zajedno sa njegovom omiljenom igračkom, slončetom, i sa napomenom da ko god ga bude udomio, obavezno udomi i njegovog najboljeg drugara slončeta.

Pročitajte još: Spasena ženka pitbula koja se starala o više od 20 mačića

Nažalost, najverovatnije zbog stresa koji je Smouki pretrpeo tokom požara i stresa zbog odvajanja od porodice, ovaj divni pas je bio veoma tužan. Dane je provodio sklupčan u uglu ili bi režao na posetioce, zbog čega je bilo zakazano njegovo uspavljivanje za mart ove godine.

smouki petfaceMeđutim, zahvaljujući divnim ljudima iz organizacije „Ja imam san“ iz Kolumbusa u Ohaju, ovaj divni pitbul sada ima nadu u svom životu jer je dobio udomitelja. Nakon što je shvatio da napušta prihvatilište zajedno sa svojim najboljim prijateljem, Smouki nije mogao da skine osmeh sa svog lica.

Pročitajte još: JEZIV PRIZOR: Pas Redži i maca Silvester spašeni iz stana prepunog smeća i otpada!

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHAPPY END: Štene rođeno bez prednjih udova UDOMLJENO zauvek!
Sledeći tekstJEZIV PRIZOR: Pas Redži i maca Silvester spašeni iz stana prepunog smeća i otpada!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime