Naslovna VESTI MAČKE ŠOKANTNO OTKRIĆE: Tim za deminiranje bombi iznenađen sadržajem sumnjive torbe

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Tim za deminiranje bombi iznenađen sadržajem sumnjive torbe

0
mačka se porodila u torbi

Posao deminera bombi nije za one strašljive. Morate biti dorasli zadatku, a priprema za ovu profesiju zahteva mnogo treninga i posebne veštine u koje i vi sami morate imati poverenja. Šta se događa kada primite poziv? Krećete u akciju, mada ništa ne može da vas pripremi za ono što ćete možda pronaći.

mačka se porodila u torbi

Jedan takav događaj se odigrao u Ohaju – tim deminera je krenuo da istraži slučaj koji im je upravo prijavljen. Prolaznici su prijavili ranac sumnjive sadržine, ostavljen u blizini jedne crkve. Međutim, kako su ovi strogo trenirani profesionalci krenuli u standardnu proceduru i približili se rancu da bi ispitali šta se u njemu nalazi, shvatili su da iz njega dopire neki zvuk.

Ne propustite: PRIJATELJ I KAD JE TEŠKO: Mačak brine o bolesnom deki

mačka se porodila u torbi

I uprkos ogromnom iskustvu koje su imali iza sebe, bili su šokirani kada su otkrili o čemu je reč. Tim za deminiranje bombi, logično, očekuje da čuje otkucaje, ali ono što su ovi momci čuli je – kako nešto prede!

mačka se porodila u torbi

Možete li da zamislite njihove izraze lica kada su otvorili sumnjivi ranac i u njemu našli mačku sa šest tek rođenih mačića? U rancu je bila i poruka, pretpostavlja se, bivšeg vlasnika, koji je napisao kada je mačka počela da se maci i napomenuo da joj je ime Šljokica. Međutim, nije objasnio zašto je napustio svog ljubimca na tako okrutan način i u trenutku kada joj je bio potreban. Nije bilo ni drugih podataka na osnovu kojih bi se zaključilo kome je maca pripadala.

mačka se porodila u torbi

MOMAK JE HEROJ: Spasao mačku iz čeljusti dva psa!

Momci iz tima za deminiranje bombi odmah su odvezli mace do obližnjeg Centra za brigu o životinjama, gde su profesionalci pregledali i nahranili ovu malu porodicu. Zaposleni u centru su se rastužili kada su shvatili da su mačići, stari tek jedan dan, bili potpuno mokri od majčinog urina – ona nije izlazila iz ranca čak ni da obavi nuždu.

mačka se porodila u torbi

Mama mačka i njeni mališani su dobili kupku i divan tretman u centru i uprkos tome što su mačići započeli život u mračnom rancu bez adekvatne nege, očekuje ih srećan kraj. Šljokica je bila dobrog raspoloženja bez obzira na celu situaciju i svi radnici iz centra za brigu o životinja bili su oduševljeni koliko je posvećena bebama. Dali su joj i sve potrebne vakcine i uverili se da je odličnog zdravlja, a zatim su našli divan privremeni dok za nju i njene mačiće. Centar će nastaviti da vodi računa o ovoj mačijoj porodici sve dok ne budu udomljeni kod stalnih vlasnika.

Izvor: Wamiz.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMOKIN ŽIVOT JE SPASEN – Gest koji vraća veru u humanost
Sledeći tekstHEROJI: Vatrogasci bez razmišljanja uleteli u požar da bi spasili životinje

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime