Naslovna VESTI PSI HEROJI: Vatrogasci bez razmišljanja uleteli u požar da bi spasili životinje

HEROJI: Vatrogasci bez razmišljanja uleteli u požar da bi spasili životinje

0
vatrogasci heroji

Godina za nama bila je nepredvidiva i stresna za sve nas, a najviše za ljude koji su spremni da ugroze svoje živote da bi pomagali drugima, jer im tako profesija nalaže. Lekari i vatrogasci su heroji koji svima nama služe kao uzor, a ova priča samo je dokaz koliko je njihova nesebičnost bezgranična. Zapravo, ova priča će vas potpuno „oduvati“.

vatrogasci heroji

Pre nekoliko dana, jedne nedeljne večeri koja je trebalo da bude mirna, vatrogascima je stigao poziv da hitno dođu na adresu u Nerangu na Zlatnoj obali u Australiji. Izbio je požar u prodavnici motocikala, ali kako je radnja bila zatvorena i nije bilo nikoga unutra, vatrogasci su mislili da će ova intervencija biti relativno jednostavna.

Pročitajte i ovo: ČUVAR PLAŽE: Pas spasio dečaka kog je struja odvlačila sve dalje od obale

Međutim, kako je plamen besneo, u jednom trenutku je postalo jasno da je zahvaćena i prodavnica do lokala odakle je požar krenuo. Nažalost, u pitanju je bio pet šop – u kom su se nalazile i životinje. Celo spasavanje je zabeleženo zahvaljujući jednom vatrogascu koji je imao kameru prikačenu za uniformu. Vatrogasci i policajci sarađivali su kao sjajno uigran tim, rizikujući sopstvenu bezbednost, dok su ulazili u zgradu koja je gorela i iz nje izlazili noseći preplašene štence u rukama.

Na snimku se jasno vidi kako vatra bukti u pozadini dok ovi hrabri ljudi ulaze u potpuni mrak kako bi iz njega izvukli životinje i spasili ih sigurne smrti. Najemotivniji momenat na snimku je ubedljivo trenutak kada jedan od vatrogasaca smešta u kavez štence koje je upravo izneo i nežno im govori: „Eto nas, dušice male.“

vatrogasci heroji

Ne propustite ovaj tekst: MOKIN ŽIVOT JE SPASEN – Gest koji vraća veru u humanost

Vatrogasci su uspeli da izbave iz požara svih 12 štenaca i dva mačeta koji su bili u pet šopu u trenutku nesreće. Ne treba nam poseban podsetnik da budemo beskrajno zahvalni hitnim službama koje ovako reaguju kada su u nevolji ne samo ljudi, već i naši najdraži četvoronožni prijatelji. Nadamo se da će se štenci i mačići brzo oporaviti.

Izvor: Wamiz.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŠOKANTNO OTKRIĆE: Tim za deminiranje bombi iznenađen sadržajem sumnjive torbe
Sledeći tekstNEOPISIVO NASILJE I ZLOČIN: Deca bacila štene u vatru u kaminu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime