Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET BIOGANCE: 11 pasa spaseno sigurne smrti

BIOGANCE: 11 pasa spaseno sigurne smrti

0
spaseno petface

Jedanaest zlostavljanih pasa oduzeto je paru iz grada Metari u američkom okrugu Džeferson. Alvin Eskvilin (37) i Lendžin Henri (54) skoro su uhapšeni zbog nelegalnog držanja i zlostavljanja pasa u više navrata.

spaseno petface

Među zanemarenim životinjama nalazilo se šest kanarskih pasa koji su bili zaključani u ormarima u kući. Svi psi su imali problem sa infekcijom kože, a dva psa su, nažalost, morala biti uspavana.

Pročitajte još: Neka ovog proleća krzno vašeg ljubimca zablista punim sjajem uz BIOGANCE šampone!

Ovi psi bi trebalo da imaju preko 50 kila, a svi imaju manje od 20, 25. Izgladneli su i koža im je u izuzetno lošem stanju, rekla je Robin Boliju, direktorka azila za životinje okruga Džeferson.

Pored kanarskih pasa, u kući su takođe pronađeni i jedan pomeranac i čivava sa tri štenca. Ovih pet pasa nije bilo držano zaključano. Iako su se i kod njih videli znakovi zanemarivanja, njihovo opšte stanje nije bilo jednako loše kao stanje šest velikih pasa.

spaseno petface

Mada su bili neverovatno zanemareni i podvrgnuti užasnom zlostavljanju, četiri kanarska psa su bila druželjubiva i bili su mirni kada su im prišli radnici azila. Međutim, preostala dva kanarska psa su morala biti uspavana.

– Bili su veoma agresivni i reagovali su neočekivano. Znali smo da ne bi bilo nikakve šanse da ih udomimo, zbog čega smo morali da ih uspavamo“, rekla je direktorka azila.

Pročitajte još: BIOGANCE: Dodir prirode za savršeno krzno vašeg ljubimca!

Četiri kanarska psa su poslata u spasilačku grupu koja se bavi samo ovom rasom pasa, a preostali psi su ostali u azilu.

Pored lekarske brige i pravilne ishrane, spasenim psima potrebni su i odgovarajući preparati koji će regenerisati oštećenu kožu i dlaku. Naša preporuka je Nutri Repair šampon brenda Biogance, obogaćen ekstraktom čička i uljem avokada sa hranljivim, umirujućim i regenerišućim dejstvom. Pored toga, ova prirodna formula ublažava svrab, oporavlja oštećeno i suvo krzno i pomaže dubinskoj ishrani i hidrataciji.

spaseno petfaceZa zdravu kožu i dlaku vaših ljubimaca tu je prirodna Biogance kozmetika!

Prethodni tekstBez hrane i vode mačka u ruševinama zemljotresa preživela šest dana!
Sledeći tekstBojana ima samo 12 godina, a hobi joj je spašavanje životinja!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime