Naslovna VESTI PSI KRUŠEVAC: Spašen pas koji je uplašen, pored puta, čekao vlasnika koji ga...

KRUŠEVAC: Spašen pas koji je uplašen, pored puta, čekao vlasnika koji ga je izbacio!

0
Spašen petface

Pas, o kome smo vam juče pisali, spašen je zahvaljujući akciji nekoliko ljudi! Da podsetimo, juče je Lela predsednica Udruženja „ORPAK“ objavila potresnu priču o psu, koji čeka vlasnika na istom mestu gde ga je i ostavio!

KRUŠEVAC: Pas pored puta čeka vlasnika koji ga je tu ostavio!

– Sinoć smo bili, na istom je mestu. Beži i neuhvatljiva je. Jutros, takođe. Na svu muku, jer ne mogu da je uhvatim, i znam, osećam da ću zateći fleku, onaj užasan grč u stomaku ako je uskoro ne uhvatim, napisala je Lela.

Spašen petfaceLela se sa lica mesta javila novom šefu Zooslužbe, Vladimiru Aleksiću, objasnivši mu situaciju i moleći za pomoć!

PRIČA O VERNOSTI: Poginuo pas koji je godinu dana čekao vlasnika koji ga je ostavio!

– Samo mi je rekao – „znam za psa, neko đubre ga je izbacilo pre 3-4 dana, ne brini uhvatićemo ga“. I evo je, tačnije EVO GA! Dečkić je spašen, objavila je Lela srećnu vest!

Spašen petfaceKako je Lela objasnila, pas je na sigurnom, odveden je kod veterinara, gde će sasvim sigurno biti kastriran za početak. Dok se ne oporavi, biće u stacionaru, a odatle bi trebao otići u dom!

– Star je oko 4, 5 meseci. Za ovu mrvu napaćenu odmah je potreban dom i osoba koja je NIKADA više neće ostaviti. pokazao je koliko je veran i kakvo LAVOVSKO srce ima. Čekće do kraja. Da li će njemu neko pokazati da će biti voljen do kraja?, dodala je Lela!

PODELIMO DALJE, traži se budući vlasnik ovog mališana!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstFOTO: Tom je četiri godine bio vezan za drvo. Onda su se pojavili ONI!
Sledeći tekstALEKSA JELIĆ: Od psa Roka sam naučio mnogo toga i zahvalan sam što ga imam!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime