Naslovna Uncategorized SPAŠENO 238 MAČAKA: Došao da pokupi stanarinu i doživeo šok. (Video)

SPAŠENO 238 MAČAKA: Došao da pokupi stanarinu i doživeo šok. (Video)

0
spašeno 238 mačaka

Kada je vlasnik stana došao da naplati višemesečno dugovanje za stanarinu doživeo je pravi šok. Stanari kojima je iznajmljivao stan su u njemu čuvali veliki broj mačaka a stan je bio u užasnom stanju. Slučaj je prijavio policiji.

spašeno 238 mačaka

PRESTRAŠNO: Serija trovanja pasa na SEVERU KOSOVA

Prema gradskim zvaničnicima Saporoa u Japanu, bračni par u pedesetim godinama i njihov sin koji ima trideset godina držali su u kući više od 240 mačaka u krajnje neodgovarajućim uslovima. Mnoge mačke su bile veoma mršave, veliki broj su bile gluve, a pošto su policija i članovi neprofitne organizacije Niantomo Netvork Hokaido ušli u kuću ušasa zatekli su i veći broj ukočenih tela uginulih mačaka razbacanih po podu.

spašeno 238 mačaka

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Jedan od članova organzacije je izjavio: „Ukočene mačke su bile svuda, a smrad je bio toliki da sam jedva držao otvorene oči.“ Tokom ispitivanja zakupci stana su rekli da nisu sprovodili sterilizaciju što je dovelo do nekontrolisanog rasta broja mačaka o kojima više nisu mogli da se brinu na odgovarajući način. Iz organizacije Niantomo Netvork Hokaido zahtevaju da se prema svim članovima porodice koji su nehumano postupali sa mačkama sprovedu odgovarujeće pravne radnje i da odgovaraju za svoje postupke.

NAJZAD NAŠAO DOM – Mačka sa očima različitih boja dobio vlasnika koji ga obožava

spašeno 238 mačaka

SRODNE DUŠE – MAČAK SINATRA obožava devojčicu u INVALIDSKIM KOLICIMA

Vlasnik kuće je podneo tužbu i porodica je morala da se iseli. U Japanu se beleži porast slučajeva zlotavljanja životinja. 238 mačaka koje su imale sreću da budu spašene su prebačene u gradski centar za kontrolu životinja i sada im se traže novi domovi. Dobra vest u svemu je da je većina već za kratko vreme udomljena dok se preostale leče i oporavljaju.

Petface Viber zajednica

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPSI IZA DUGE: Kako im odajemo počast? (VIDEO)
Sledeći tekstDA LI SU PSI VLASNIŠTVO: pas na ulici nakon smrti vlasnice?! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime