Naslovna VESTI PSI SPASILA JE STAROG I BOLESNOG PSA SA ULICE: Ona je usvojila psa...

SPASILA JE STAROG I BOLESNOG PSA SA ULICE: Ona je usvojila psa koji je bio na SAMRTI! (VIDEO)

0
spasila je starog petface

Iako je ovaj napušteni pas bio previše bolestan da bi imao neku nadu, ipak Sofija nije mogla da ga ostavi na ulici. Zarekla se da će pas Hipo, koji je bio ko zna od kada na ulici, prekriven tumorima, imati svoj period ljubavi.

Čak i da bude samo jedan dan, to će mu biti najbolji dan u životu, zavetovala se Sofija.

PROČITAJTE I:

ON NIJE ZNAO DA SE BRANI: Napali su ga drugi psi i sada ima OGROMNE POVREDE PO TELU! (VIDEO)

OVAJ PAS IMA TALENAT: U jednoj igri pobedio je svoju vlasnicu! (VIDEO)

NAJJAČI PREDSEDNIK NA SVETU: Predsednik Irske svuda ide sa svojim VOLJENIM PSOM! (VIDEO)

Sofija je usvijila Hipoa i dovela ga veterinaru. Nesrećni pas je osećao bol na svaki dodir, i svi su znali da Hipu nije ostalo mnogo vremena za život. 

Pas je imao nadu, to su takođe videli ljudi koji su se brinuli o njemu, jer je počeo zadovoljno da maše repom. Pas je osetio ljubav i sreću pre nego što je napustio ovaj svet. 

Sofija ga je negovala, izvodila u šetnju, otišla je do Starbaksa da mu kupi Papićino, čuvenu poslasticu za pse iz ove kafeterije. 

Sledećeg dana je Hipo bio divno raspoložen pa je još više šetao sa svojom novom drugaricom po parku i ostalim delovima grada koji su mu bili interesantni. 

Stari pas je bio srećan poslednjih dana svog života. On je uživao sa svojom vlasnicom ovo kratko vreme što su bili zajedno, koliko nije čitav život, da je to prosto predivno, ali je bio umoran, star, u bolovima. Došlo je vreme da se ovo dvoje prijatelja oproste.

Pas je odveden na eutanaziju, nije više bilo smisla da se muči na ovom svetu. To je bio bolan trenutak za sve. Strašan momenat za sve prisutne.

Sada će svi osuđivati Sofiju, ali nije tako. Ona je jedina pomogla psu kojem je svet, život i sve oko njega bilo samo bol, bol i bol.

Tužno… 🙁

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBACILI SU GA U ŽIVU VATRU: Pronađeno štene usred ZAPALJENOG SMEĆA, pola tela mu izgorelo! (VIDEO)
Sledeći tekstNASELJE SOKO SALAŠ: Ubijen pas, ostavljen na autobuskoj stanici vezanih nogu, policija radi na slučaju! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime