Naslovna VESTI PSI PRVI PUT SPAVA U MIRU: Ulični pas dobio novu šansu!

PRVI PUT SPAVA U MIRU: Ulični pas dobio novu šansu!

0
Spasavanje uličnog psa

Po prvi put u životu ovaj nesrećni pas spava u miru. Zahvaljujući jednom čoveku i volonterima spasiocima ulični pas po imenu Pax dobio je novu šansu.

Pas mirno spava

Slatki pas – beskućnik sada mirno spava nakon što je spašen, i to po prvi put u svom životu. Mali psić je gotovo čitav svoj život proveo na ulici, izložen svim opasnostima koje su prate ovakav život. Nikada nije imao priliku da se opusti u miru i bezbrižnosti, sve do ovog trenutka. Ali, na sreću, dobrota jednog čoveka koji ga je neko vreme hranio, dovela je do toga da se pas napokon spasi i doživi svoj prvi pravi dom.

Pročitajte i ovo: PAS NAPUŠTEN U SMEĆU OD STRANE BIVŠIH VLASNIKA – Koko se čudesno oporavio!

Život na ulici

Ovaj psić, kome su kasnije dali ime Pax, bio je na ulici već dugo vremena. Navikao je da se druži sa psima jednog dobrog čoveka, koji ga je često hranio. Ali, to nije bilo dovoljno, pa je čovek pozvao tim za spašavanje kako bi mu pomogli.

Pax je spasen

Volonteri udruženja “Nada za šapu” brzo su došli i, privlačeći psa hranom, uspeli da ga smeste u svoje vozilo. Nesrećnik nije pružao otpor, prepoznao je dobrotu ljudi. Dok se vozio u sigurnosti, zatvorio je oči. Napokon, beskućni psić spavao je u miru i bezbrižnosti, što mu je, čini se, dogodilo prvi put u životu.

Spasavanje psa Paxa

Pročitajte i ovo: VELIČANSTVENI PAS HEROJ – Spasao drugog psa od sigurne smrti!

Veterinari su mu pomogli da se izleči od mnogobrojnih povreda i infekcija i sada živi u novom domu gde ima sve što mu je potrebno.

Pax u novom domu

Jedan dobri čovek i nekoliko neumornih volontera, promenili su život jedne ulične životinje. Pax je sada srećan i siguran, a ljudi koji su mu pomogli da pronađe ljubavni dom, osećaju se zadovoljno znajući da su spasili još jedan život.

 Izvor: universoanimali.it

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPAS NAPUŠTEN U SMEĆU OD STRANE BIVŠIH VLASNIKA – Koko se čudesno oporavio!
Sledeći tekstSTRAVIČAN KRAJ MUKA: Nečuveno zanemarivan ljubimac nije mogao biti spasen.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime