Naslovna VESTI PSI VELIČANSTVENI PAS HEROJ – Spasao drugog psa od sigurne smrti!

VELIČANSTVENI PAS HEROJ – Spasao drugog psa od sigurne smrti!

0
Pas spasava štene iz poplave

Ovaj potresni događaj dokazuje neverovatnu hrabrost i požrtvovanje malog psa koji se našao u teškoj situaciji usred velike poplave. Svi smo svedoci da životinje često pokazuju izuzetnu empatiju, nežnost i brigu prema svojim vrstama, ali ovaj pas heroj je učinio nešto što je nadmašilo sva očekivanja.

Hrabri pas

Ovaj mali heroj je, uprkos opasnosti koja je vrebala oko njega, odlučio da rizikuje sopstveni život.  Spasao je drugog psa koji je bio u opasnosti.

Pročitajte i ovo: RAMBOVA PRIČA: Kako je jedan slepi pas naučio ljude da vide ljubav

Cela ulica je poplavljena i puna raznih ostataka, blata i smeća. Ljudi su bili zauzeti sopstvenim spasavanjem ali ovaj mali pas nije mogao ostati ravnodušan na patnju jednog šteneta. Bespomoćno štene je bilo zarobljeno usred teške poplave. Bez razmišljanja, skočio je u vodu i uhvatio štene u svojim zubima, držeći ga čvrsto uz sebe.

Pas spasava štene iz poplave

Pročitajte i ovo: HEROJSKI POTEZ TROJICE TINEJDŽERA: Spasli nepokretnog psa sa ivice smrti.

Hrabri pas je preplivao veliku poplavljenu ulicu sa štenetom u ustima kako bi ga spasao. Svojom požrtvovanošću i hrabrošću dokazao je da nije bitno ko smo, već šta smo u stanju da učinimo za druge u trenucima kada je to najpotrebnije.

Spasavanje šteneta iz poplave

Zahvaljujući nesebičnom činu ovog hrabrog psa i ljudima koji su mu pomogli, maleno štene je spašeno od sigurne smrti. Ova neverovatna priča pokazuje koliko su životinje plemenite i koliko mogu da nas uče o ljubavi, hrabrosti i solidarnosti. Svaki mali gest saosećanja i požrtvovanja može da bude veliki herojski podvig. Ovaj pas nas inspiriše i podseća na to da ima nade u ovom svetu.

 Izvor: universoanimali.it

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstRAMBOVA PRIČA: Kako je jedan slepi pas naučio ljude da vide ljubav
Sledeći tekstDIRLJIVO PRIJATELJSTVO: Dečak upoznaje štene sa istim problemom.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime