Naslovna VESTI PSI STAR I STRPLJIV: pet godina čeka da ga neko primeti! (VIDEO)

STAR I STRPLJIV: pet godina čeka da ga neko primeti! (VIDEO)

0
star i strpljiv

Starost je gotovo uvek teška, naročito ako je to pas. Ako tome dodate da je u pitanju pas koji je napušten, sam i bez igde ikoga, onda cela priča dobija sasvim drugu, težu dimenziju. Naš junak priče je engleski seter u poznim godinama, a procenjuje se da je veoma star, takoreći u svom zlatnom dobu. Tužno je što njegova starost nije nimalo zlatna.

Živi sam i napušten pored puta, 20 kilometara od Valjeva, gde čeka. Punih pet godina čeka da se vrati onaj koji ga je izbacio baš na tom mestu, iz nepoznatih razloga. Ovaj divni seter, predivne naravi, na jedno oko ne vidi, a za drugo se ne zna. I pored veoma tužne sudbine koja ga je zadesila, o njemu se svakodnevno brine nekoliko meštana i veterinarski tehničar iz veterinarske stanice, koji ga redovno hrane. Pored toga je dobrog opšteg stanja za njegove godine i veoma vesele naravi jer obožava da se mazi i svakom se obraduje ko god dođe da ga pomazi.

star i strpljiv

PRONAĐENE U ŠIBLJU, A PRESLATKE SU: Ove dve slatkice su imale tešku sudbinu! (VIDEO)

BILA JE OSTAVLJENA PORED KONTEJNERA: Pronađena je potpuno bez dlake i ŽIVOTNO UGROŽENA! (VIDEO)

Milica Terzić, od koje smo i saznali za starog setera i koja o njemu brine, kaže da mu intenzivno traži novi dom. Udomljava se isključivo u Srbiji, jer bi bilo koji put u inostranstvo za njegove ozbiljne godine ipak bio pretežak. Hajde da svi zajedno pomognemo ovom dekici da svoje stare dane provede u nekom lepom kutku, sa svojim ljudima, koji će mu pružiti ljubav u onim danima koji su mu preostali. Ukoliko želite da ga udomite, možete da kontaktirate Milicu Terzić na njen broj telefona 062 239 119. Srećno, deko! Želimo ti svu sreću sveta!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta bez prethodne saglasnosti autora.

Autor: Petface.net, Foto: privatna arhiva

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOSLEDNJA ŠANSA: kravica Lana mora da nađe novog vlasnika do kraja meseca! (VIDEO)
Sledeći tekstULIČNA BANDA MAČAKA NAPALA PSA: Radoznali pas zamalo nastradao, pogledajte video! (Video)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime