Naslovna VESTI PSI UPUCAO PSA I SAMO OTIŠAO! Ne mogu da objasne detetu da Klajda...

UPUCAO PSA I SAMO OTIŠAO! Ne mogu da objasne detetu da Klajda više nema

0
upucao psa

Istražitelj šerifa iz Arkanzasa u SAD je napravio, ispostavilo se, kobnu grešku. Prilikom odlaska na uviđaj posle poziva koji je stigao u kancelariju pogrešio je adresu i ušao u dvorište u kome je živela porodica koja je imala kužnog ljubimca, malenog psa Klajda.

Klajd je po običaju zalajao na pridošlicu kako bi obavestio vlasnike da je neko došao u dvorište ispred kuće. Zamenik šerifa je odmah izvadio pištolj i pucao na psa koji je ostao mrtav na licu mesta!

upucao psa

Kada su iz kuće istrčali vlasnici zatekli su beživotno telo malog psa. Iako izbezumljen od besa, vlasnik je snimio interakciju sa istražiteljem koji je hladnokrvno stajao pored svog vozila i pitao vlasnika da li je on osoba zbog koje je došao.

NAJPOTRESNIJA PORUKA GODINE: Da li znate kako izgleda kada umirete u najvećem bolu…

Tada je shvatio da se nalazi na pogrešnoj adresi. Seo je u svoje vozilo i otišao čak i bez izvinjenja. Kris Kojner, vlasnik kaže da je istražitelj hladnokrvno upucao malog Klajda koji ga nije napadao već je samo lajao kako bi obavestio ukućene o posetiocu. Istražitelj nije bežao, nije upozorio psa, niti  je pokušao da se skloni u svoje vozilo. Jednostavno je izvadio pištolj i pucao u nesrećnog psa koji je samo lajao.

upucao psa

Kris objašnjava da je Klajd bio uvek veoma dobroćudan pas, koji nikada nikoga nije napao niti ugrizao. Nikako mu nije jasno zašto je policijski službenik tako reagovao prema psu koji nije predstavljao nikakvu opasnost.

BEZOBZIRNOSTI NIKADA KRAJA – Pokrenuta policijska istraga

U šerifovoj kancelariji je pokrenuta istraga i postupak protiv istražitelja koji je ubio ljubimca trogodišnjeg Krisovog sina Levina. Porodica je potpuno očajna zbog slučaja i na društvenim mrežama su objavili ovu priču koja je izazvala veliki broj negativni reakcija na račun šerifove kancelarije.

upucao psa

Po rečima Krisa Kojnera, mali Levin se svakog jutra budi u suzama i traži svog Klajda. Svaki dan bez Klajda ponovo budi osećanja cele porodice koja još uvek ne zna kako da trogodišnjaku objasni zašto nema Klajda.

Počivaj u miru Klajde. Zaslužio si bolje.

Izvor: petrescuereport.com     Foto: Facebook

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAKVA HRABROST – SPASAO PSA IZ ČELJUSTI ALIGATORA
Sledeći tekstPROVALNIK MAČETOM POVREDIO POLICIJSKOG PSA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime