Naslovna VESTI PSI NEPRESTANO PLAČE! – Stari pas ostavljen u azilu ne može da preboli...

NEPRESTANO PLAČE! – Stari pas ostavljen u azilu ne može da preboli izdaju.

0
Plakao zbog izdaje prijatelja

Izdaja. Izdaja prijatelja, izdaja nekoga koga ste neizmerno voleli, kome ste podarili svaku misao, svaki pogled, poslednju trunku ljubavi… Izdao vas je posle 11 godina.

Plakao zbog izdaje prijatelja

Prihvatilište za napuštene životinje Trenton Animal Rock iz Nju Džerzija je pre nekoliko dana objavilo očajnički poziv da se pronađe bar privremeni dom za jednog starog psa. Psa po imenu Blue Bear je snašla strašna nesreća. Vlasnik ga je posle 11 godina zajedničkog života doveo u sklonište, objasnio da više ne može da brine o njemu, potpisao potrebna dokumenta i ne osvrnuvši se ostavio svog prijatelja.

Pročitajte i ovo: ZAGRLJAJ PRED EUTANAZIJU – Sestrama ističe vreme!

Možda Blue Bear nije znao šta mu se sprema kada po ko zna koji pute krenuo u šetnju sa čovekom kojeg voli najviše na svetu… Možda nije znao da se poslednji put zajedno voze automobilom… Možda je opet bio srećan jer će se šetati, obilaziti poznata mesta, upoznati neke nove ljude i pse, videti neko novo mesto za zajedničku avanturu. Ali u trenutku kada je najvažnija osoba u životu zatvorila vrata za sobom Blu Bearu je sve bilo jasno.

Plakao zbog izdaje prijatelja

Njegova tuga i očaj su se izlili. Radnici prihvatilišta su bili slomljeni. Blue Bear je sedeo iza vrata i plakao. Ko nije čuo plač napuštenog psa to ne razume. I ne želimo da bilo ko to iskusi, pre svega jer ne želimo da i jedan pas na svetu plače.

Pročitajte i ovo: SUROVA IDEJA ZA UBIJANJE – Štenci bačeni u bure sa katranom!

Možda je čoveku koji je ostavio starog psa isto teško. Možda je mislio da nema drugog rešenja, da je uradio najbolje za svog prijatelja. To nikada nećemo znati. Blue Bear neće moći da čuje objašnjenje, pravdanje da možda razume ovakvu izdaju. Za njega je to izdaja sa kojom ne može da se pomiri. Njegov plač je izraz beskrajne tuge ali i pokušaj da ga njegov čovek ipak čuje, da se predomisli i da se vrati po njega. Da se ponovo, kao i uvek, vrate zajedno u svoj dom.

Plakao zbog izdaje prijatelja

Njegov vapaj nije čuo onaj kome je bio namenjen. Nije mogao ili nije hteo da čuje. Srećom, poziv u pomoć koji su poslali ljudi iz prihvatilišta neko je čuo. I napravio najbolju i najlepšu odluku. Blue Bear je dobio nov dom. Star i bolestan od artitisa dobio je novu šansu. Poslednja objava iz Trenton Animals Rocka glasi: „Blue Bear je u sigurnom i udobnom domu“

Izvor:  petrescuereport.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZAGRLJAJ PRED EUTANAZIJU – Sestrama ističe vreme!
Sledeći tekstVASO, crni Vaso! – Zašto te niko neće?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime