Naslovna VESTI PSI Ova kompanija daje PLAĆENO ODSUSTVO za radnike koji UDOME PSA!

Ova kompanija daje PLAĆENO ODSUSTVO za radnike koji UDOME PSA!

0
štence petface

Ukoliko UDOMITE PSA ili vaš ljubimac dobije štence, a vi imate sreće da radite u škotskoj pivari „BrewDog“ dobićete plaćeno odsustvo sa posla! Ne, nije šala!

Pivara „BrewDog“ iz Škotske, koja je naravno „pet friendly“, odlučila je da svojim zaposlenima koji dobiju štence da sedam dana plaćenog odsustva. Kako su naveli u saopštenju, dolazak štenaca na svet je prelepo, ali i stresno iskustvo, pa će svojim zaposlenima dati plaćeno odsustvo kako bi brinuli o svojoj kuji koja je dobila bebe.

štence petface

Takođe, ukoliko UDOME PSA, radnici će na raspolaganju imati istu mogućnost kako bi se upoznali sa svojim novim najboljim prijateljem.

Ova banka dozvoljava svojim zaposlenima da uzmu bolovanje kad im se razboli kućni ljubimac!

Ova pivara ima više od 50 barova i pivara širom sveta, a svi zaposleni, širom sveta, moći će da koriste ovu pogodnost. Procenjuje se da u svim objektima „BrewDog“-a radi oko 1.000 ljudi!

štence petface– Vlasnicima je potrebno vreme da se upoznaju sa štencima, i mi želimo da podstaknemo odgovorno vlasništvo i da motivišemo naše zaposlene da uvek brinu o psima. Oni to ne mogu da čine ukoliko nemaju slobodnog vremena, pa ovaj akt nije učinjen u svrhu promocije našeg biznisa, već isključivo kao način da osnažimo veze između pasa i ljudi, rekli su čelnici ove pivare.

Ova vest naišla je na pozitivne komentare na društvenim mrežama i među ljudima širom sveta. Inače, u Velikoj Britaniji ovo nije usamljeni slučaj jer takozvano „pawternity“ postaje sve popularnije!

I OVO POSTOJI: Besplatna hrana za kućnog ljubimca, ukoliko je vlasnik u finansijskoj krizi!

-To je isto kao PORODILJSKO, samo za pse, objašnjavaju oni koji su se priključili ovom rastućem trendu!

štence petface

Neke od kompanija koje su se priključile trendu su „Mars Petcare“ (proizvođači Pedigrea i Viskasa), „BitSol Solutions“ – koja pruža usluge podrške u IT industriji,..

U našoj kompaniji zaposleni dobiju PLAĆENU NEDELJU ODSUSTVA kada UDOME LJUBIMCA. Kućni ljubimci su kao bebe, pa zašto zaposleni ne bi imali malo vremena za njih, rekao je Greg Buchanan, vlasnik „BitSol Solutions“-a.

KOLIKO JE OVO GENIJALNO, ZAR NE?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTRAGA SE ZA VLASNIKOM: Akita inu u Novom Sadu izujedala devojčicu!
Sledeći tekstPREDIVNO: Reklama posle koje ćete, sigurni smo, poželeti da usvojite ljubimca sa ulice!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime