Naslovna VESTI PSI TRAGA SE ZA VLASNIKOM: Akita inu u Novom Sadu izujedala devojčicu!

TRAGA SE ZA VLASNIKOM: Akita inu u Novom Sadu izujedala devojčicu!

0
70 NAJNOVIJA VEST petface

Na dečijem igralištu, pred nekolicinom svedoka, vlasnička akitna inu izujedala je devojčicu staru devet godina! Naime, drama se odigrala u novosadskom naselju Detelinara, a kako je za „Blic“ potvrdio devojčicin tata, na njegovu ćerku skočio je pomenuti pas i to direktno u lice!

– Niko nije stigao ni da reaguje. Očevici pričaju samo da je počela da vrišti i da su videli krv na sve strane. Vlasnik psa je, kako pričaju mnogobrojni svedoci, samo povukao svog ljubimca koji je bio na povocu bez korpe i rekao mu: ”Vidi šta si sad uradio?”, prepričava otac devojčice nemili incident koji se dogodio pre nedelju dana.

NOVI SAD: Šarplaninac, koji je izujedao devojčicu, vlasnički pas koji NIJE ČIPOVAN, NI VAKCINISAN!

Devojčica je hitno prebačena u Dečiju bolnicu, gde su joj konstatovane povrede usne i ispao joj je jedan donji zub. Nakon hirurške intervencije, devojčica je puštena na kućno lečenje. Lekari joj predviđaju relativno brz oporavak i izražavaju nadu da će joj psihičke traume pre zaceliti.

izujedala petface
Rasa psa: Akita inu

– Po tom igralištu i okolini nonšalantno jurcaju psi bez korpe, pa čak i povoca. Taj pas je mogao da napadne bilo koje dete. Mislim da je krajnje vreme da se ovakvom javašluku stane na kraj i da se neodgovorni vlasnici ljubimaca počnu kažnjavati, rekao je devojčicin tata.

Podneta krivična prijava protiv vlasnika pasa koji su na smrt izujedali pinča Rašu!

Problem vidi u neobavljanju posla komunalne policije, jer kako tvrdi oni se ne obaziru na prijave građana!

– Ja ih nisam nikada video da su se prošetali pored igrališta i proverili da li na zelenoj površini uz igralište vršljaju psi bez povoca i korpe. To mora da se promeni, ispročao je on!

Policija je potvrdila da je došlo do incidenta i da se intenzivno traga za vlasnikom psa, kog su brojni očevici detaljno opisali nadležnima. Pojedinci koji su bili iole pribrani su ga čak i jurili, a neki su pokušavali da ga fotografišu telefonom.

Budući da su psi rase Akita inu retki u Novom Sadu, porodica se nada da će slučaj brzo biti rešen.

Izvor: Blic

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.