Naslovna VESTI PSI TRAGA SE ZA VLASNIKOM: Akita inu u Novom Sadu izujedala devojčicu!

TRAGA SE ZA VLASNIKOM: Akita inu u Novom Sadu izujedala devojčicu!

0
70 NAJNOVIJA VEST petface

Na dečijem igralištu, pred nekolicinom svedoka, vlasnička akitna inu izujedala je devojčicu staru devet godina! Naime, drama se odigrala u novosadskom naselju Detelinara, a kako je za „Blic“ potvrdio devojčicin tata, na njegovu ćerku skočio je pomenuti pas i to direktno u lice!

– Niko nije stigao ni da reaguje. Očevici pričaju samo da je počela da vrišti i da su videli krv na sve strane. Vlasnik psa je, kako pričaju mnogobrojni svedoci, samo povukao svog ljubimca koji je bio na povocu bez korpe i rekao mu: ”Vidi šta si sad uradio?”, prepričava otac devojčice nemili incident koji se dogodio pre nedelju dana.

NOVI SAD: Šarplaninac, koji je izujedao devojčicu, vlasnički pas koji NIJE ČIPOVAN, NI VAKCINISAN!

Devojčica je hitno prebačena u Dečiju bolnicu, gde su joj konstatovane povrede usne i ispao joj je jedan donji zub. Nakon hirurške intervencije, devojčica je puštena na kućno lečenje. Lekari joj predviđaju relativno brz oporavak i izražavaju nadu da će joj psihičke traume pre zaceliti.

izujedala petface
Rasa psa: Akita inu

– Po tom igralištu i okolini nonšalantno jurcaju psi bez korpe, pa čak i povoca. Taj pas je mogao da napadne bilo koje dete. Mislim da je krajnje vreme da se ovakvom javašluku stane na kraj i da se neodgovorni vlasnici ljubimaca počnu kažnjavati, rekao je devojčicin tata.

Podneta krivična prijava protiv vlasnika pasa koji su na smrt izujedali pinča Rašu!

Problem vidi u neobavljanju posla komunalne policije, jer kako tvrdi oni se ne obaziru na prijave građana!

– Ja ih nisam nikada video da su se prošetali pored igrališta i proverili da li na zelenoj površini uz igralište vršljaju psi bez povoca i korpe. To mora da se promeni, ispročao je on!

Policija je potvrdila da je došlo do incidenta i da se intenzivno traga za vlasnikom psa, kog su brojni očevici detaljno opisali nadležnima. Pojedinci koji su bili iole pribrani su ga čak i jurili, a neki su pokušavali da ga fotografišu telefonom.

Budući da su psi rase Akita inu retki u Novom Sadu, porodica se nada da će slučaj brzo biti rešen.

Izvor: Blic

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTRAŽE POČINIOCA: Evo šta se dešava sa psom Mujom iz okoline Čačka, kome su odsečene noge!
Sledeći tekstOva kompanija daje PLAĆENO ODSUSTVO za radnike koji UDOME PSA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime