Naslovna VESTI PSI 60 MILIONA PREGLEDA: Štene i konj su najbolji prijatelji, koje ništa ne...

60 MILIONA PREGLEDA: Štene i konj su najbolji prijatelji, koje ništa ne može razdvojiti!

2
Štene i konj petface

Štene i konj – možda vam na prvu pomisao ovo izgleda kao nemoguće prijateljstvo, ali ako ste bar jednom pogledali prošlogodišnju reklamu kompanije Badvajzer, sigurni smo da vas je taj dvojac „raspametio“.

Sada već prepoznatljive, reklame ove američke kompanije za proizvodnju piva osvajaju srca ljudi širom sveta. Na You Tube-u beleže milione i milione pregleda, a poruka koju šalju je uvek u vezi sa pravim prijateljstvom.

Pročitajte još:
6 MILIONA PREGLEDA ZA JEDAN DAN: “Badvajzer”ovo štene PONOVO rasplakalo svet! (VIDEO)

Podsećamo vas na ovu reklamu, koja je po našem subjektivnom mišljenju možda i vodeća, jer Štene i konj koji su zvezde iste, dokazuju da ništa ne može razoriti pravo prijateljstvo!

Štene i konj petface

Reklama počinje tako što na farmu, na kojoj možete usvojiti slatke štence zlatnog retrivera, dolaze posetioci i biraju svog novog najboljeg prijatelja. Jedno štene za to vreme trči u štalu da se „ispriča“ i izigra sa svojim najboljim prijateljem – konjem. Štene je udomljeno, ali iznova i iznova beži od vlasnika kako bi se vratilo u odaje svog prijatelja!

Pročitajte još:
NOVA REKLAMA KOJA OSVAJA SVET: Pas i deka te pozivaju DONIRAJ ORGANE!

Nova vlasnica već sada zna gde da ga traži i uvek ga vraća sa sobom! Međutim, jednog dana životinjski drugari odlučuju da prekinu ovu razdvojenost, a u tome im pomažu i ostali četvoronožni saveznici!

I sami autori reklame, i čelnici kompanije Badvajzer, jednom prilikom su izjavili da je upravo ova reklama i njima omiljena. Zato i ne treba da čudi podatak da ju je u ovom trenutku pogledaloskoro 60 miliona ljudi!

Uživajte i,.. zagrlite svog pravog prijatelja jače nego ikad 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAKVE VREDNICE: Psi pomažu vlasnici, tako što joj unose kese iz prodavnice u kuću! (VIDEO)
Sledeći tekstVlasnici su ga ostavili jer ima ukrštene oči. Denis vam maše iz nove porodice!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime