Naslovna VESTI PSI UMILJATA, NEŽNA i SOCIJALIZOVANA, ali niko se ne javlja zbog nje! (VIDEO)

UMILJATA, NEŽNA i SOCIJALIZOVANA, ali niko se ne javlja zbog nje! (VIDEO)

0
nezan i socijalizovan petface

Iako je bila povređena uspela je da se došeta do centra Beograda, čak sa Novog Beograda, prošetala se Tašmajdanom, pa se spustila do Savamale. Nekoliko puta se oglašavala od strane različitih ljudi, ali se niko do sada nije javio za nju. Ona se zove Buba i veoma je umiljata.

PROČITAJTE I:

Ovog slatkiša su HTELI DA UPUCAJU, jer nije želeo da ide u lov!

-Verujemo da je Buba nekada imala vlasnike. Čipovana je, ali bez podataka u bazi. Nije čipovana na grad, kako smo u prvi mah pomislili, nije u pitanju njihov čip tako da provereno nije gradski pas, niti je prošla njihov program. Kako se i kada našla na ulici, ne možemo ni da pretpostavimo, navodi se na Fejsbuk stranici Udruženja Beta iz Beograda.

Kada su je pronašli na ulici, Buba nije skoro uopšte koristila zadnju nogu. Jedva se oslanjala na nju i ljudi iz udruženja su je vodili na kompletan pregled. 

nezan i socijalizovan petface

-Vodili smo je na kompletan pregled, urađen je rendgenski snimak i urađen test na srčanog crva koji je srećom negativan. Utvrđeno je da joj na jednoj nozi fale dva prsta, da ima staru povredu karlice, kao i prelom zbog kojeg fali deo kosti, ali da ne trpi bolove i da operacija nije moguća, osim zbog estetike, ali da njoj to nista ne bi olakšalo, niti promenilo kvalitet života, napisali su iz Bete.

Živahna je, skače i može fino da potrči. Ona nije mlad pas, procenjeno je da je okvirno stara oko šest godina.

PROČITAJTE I:

FOTO: Potresne fotografije evakuacija životinja iz vatrene stihije Kalifornije!

-Buba ima manire jedne damice. Polako jede, neće ništa od stranaca, a ni sa ulice. Kada joj priđu nepoznati drugari, zastane i fino se pozdravi. Navalentnim drugarima da do znanja da se sklone. Nije nešto raspoložena za druženje, više je za mirne šetnje, ali se fino snalazi u drustvu. Savršena za stan, mirno leži i čeka vašu pažnju. Ne pravi štetu i naučena je da vrši nuždu napolju, naveli su iz Bete.

Ono što Buba najviše voli jeste maženje. Ona je maca u telu psa. Kada dođe hladno i vlažno vreme ona najviše voli da ostane u stanu, da se ona pita, obavila bi šta ima i vratila se u krevet.

Ona traži dom, da nekome učini život lepšim, pun ljubavi i maženja.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLJUBIMCI NA RADNOM MESTU smanjuje stres, ali imaju i druge prednosti!
Sledeći tekstZNAKOVI DA MAČKU NEŠTO BOLI: Ako primetite ovako nešto moguće je da vaša mačka ima tegobe!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime