Naslovna VESTI PSI SVILAJNAC: Prošlo je skoro 2 godine, a Stefi i dalje traga za...

SVILAJNAC: Prošlo je skoro 2 godine, a Stefi i dalje traga za ukradenim psima!

2
traga za ukradenim psima petface

3. aprila biće tačno dve godine kako Stefi traga za ukradenim psima – Harijem i Lavicom! Nijednog trenutka nije zaboravila na njih, niti se pomirila sa tim da ih više neće videti!

Priča nas vraća u 2014. godinu kada je Sefi, iz Kušiljeva kod Svilajnca, na 500 metara od dvorišta svoje kuće videla parkiran crveni kombi i jednog čoveka. Čim ju je video, kako nam kaže, pobegao je u kombiju. Od brzine, nije zapisala registarske tablice.

traga za ukradenim psima petface

– Dotrčala sam do kapije koja je bila otvorena, a od pasa ni traga ni glasa. Krenula sam odmah u pravcu u kom je kombi otišao, ali se on već izgubio iz vida. U dvorištu sam primetila tragove koji su pokazali da su moji psi bili vučeni, tačnije odvedeni na silu, priča nam Stefi!

Pročitajte još:
APEL PETRA KOME SU UKRALI PSA: „Ako si human i ako imaš srca – vrati nam psa“!

traga za ukradenim psima petface

Hari je staford, u tom trenutku star 3 godine, a Lavica je prelepa mešanka od 7 meseci, koju je Stefi udomila preko Udruženja Beta iz Zaječara. Hari je u trenutku nestanka imao metalnu sivu ogrlicu i bio je čipovan, dok Lavica nažalost nije.

Pročitajte još:
VIDEO: Beri je snimio ponovni susret sa psom, ukradenim pre nekoliko meseci!

traga za ukradenim psima petface

– Odmah sam pozvala policiju, došli su tada, napravili zapisnik i rekli da su male šanse da ih ikada nađu! Nakon nekoliko dana su mi rekli da su videli Harija negde kod Mašinske škole, međutim ništa. Ja nisam odustala. Od tog dana ne prestajem da ih tražim svuda. Lepila sam plakate, podelila svoj broj telefona i molila ljude da mi se jave ako imaju bilo kakvu informaciju o mojim psima. Čak sam dala i oglas na Tv Centar, priča nam ova tužna vlasnica!

Ona punih dve godine traga za ukradenim psima, a vaš šer možda može da ih pronađe!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDIRLJIVO: Pismo ostavljenog psa koji traži novi dom!
Sledeći tekstVRBAS: U ovom Prihvatištu pse ne ubijaju, a sproveli su i akciju – pas za mladi bračni par!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime