Naslovna VESTI PSI STRAVIČNA BOŽIĆNA PRIČA: Dečak i pas ostavljeni na groblju.

STRAVIČNA BOŽIĆNA PRIČA: Dečak i pas ostavljeni na groblju.

0
ostavljeni na groblju

Ostaviti psa u snogu po hladnoći je dovoljno veliko zlodelo. Ali, odbaciti i dete u istim uslovima, to je zaista previše. Priča iz Ohaja o događaju koji se dogodio nekoliko dana pre Božića prošle godine sve je ostavila bez teksta.

ostavljeni na groblju

Prijateljstvo dece i pasa je dragoceno a ponekad se pokazuje i kao spanosno. Kada sve krene naopako utešno je kada imaju bar jedan drugog. Trogodišnji dečak Toni i njegov pasa su ostavljeni na jednom groblju. Sami, u snegu i hladnoći i prepušteni sami sebima.

Svedok koji je i obavestio policiju primetio je plavi automobil koji je izjurio sa groblja dok su za njim trčali trogodišnjak i pas. Vozač automobila nijednog trenutka nije oklevao, činilo se da se nije ni osvrnuo. Čovek je pozvao policiju i ostao sa dečakom i psom da sačeka pomoć.

ostavljeni na groblju

Kada su policajci stigli nisu uspeli da uhvate psa a dečaka su odveli u policijsku stanicu. Toni nije znao da kaže prezime svojih roditelja pa su oni obavestili javnost da se kod njih nalazi igubljen trogodišnjak.

SRNA JE OPERISANA: Oporavlja se, ali svi su još uvek zabrinuti.

Srećom jedan rođak je primetio objavu na Fejsbuku i obavestio Tonijevog oca. On je objasnio da je njegova bivša žena, Tonijeva mama dobila starateljstvo nad Tonijem. Zajedno sa policajcima se vratio do groblja da pronađu psa. Na njihovo veliko iznenađenje, pas je i dalje strpljivo čekao svog malog prijatelja na mestu gde su se rastali.

ostavljeni na groblju

Mali Toni je smešten u hraniteljsku porodicu dok se ne ispita ceo slučaj. O psu nema pouzdanih informacija. Neki tvrde da je u jednom azilu, dok drugi da ga je uzeo Tonijev otac i da ga čuva. Kako god, nije na ulici.

UPORNI LOPOV: Posle više pokušaja da ukrade plišanog jednoroga, najzad su mu ga poklonili!

Od trenutka kada je priča objavljena mnogi su ponudili pomoć u smeštaju Tonija i njegovog psa. Neki su se čak ponudili da ih usvoje. Policajci su skupili priloge i kupili gomilu poklona za Božić i Novu godinu Toniju kako bi mu bar malo ulepšali praznike koji su mogli da se završe velikom nesrećom.

ostavljeni na groblju

Najnovije informacije govore da je odlučeno da se Toni definitivno da na staranje svom ocu. Sada žive zajedno a sa njima je i pas. Istraga o ovakvom bezdušnom napuštanju deteta i psa je još uvek otvorena. Tonijeva majka se trenutno nalazi u jednoj lokalnoj bolnici. Postoji pretpostavka da je mentalno nestabilna i još uvek se očekuje odluka da li će protiv nje biti podignuta optužnica.

Izvor:  iheartdogs.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSRNA JE OPERISANA: Oporavlja se, ali svi su još uvek zabrinuti.
Sledeći tekstDA LI JE MOGUĆE? Konj kojeg niko ne vidi!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime