Naslovna VESTI PSI Sećate se Mede, kog je sud OSUDIO jer laje? DANAS JE MEDO...

Sećate se Mede, kog je sud OSUDIO jer laje? DANAS JE MEDO SLOBODAN!

0
Sud petface

Medo je, po odluci Županijskog suda u Zagrebu, slobodan čovek. Pardon, pas! 😉 Naime, najpoznatiji “pseći prestupnik” iz regiona, tačnije iz Peroja u Istri, oslobođen je svih optužbi i sada može da laje koliko hoće 😀

Da podsetimo, Opšinski sud u Puli tada je odlučio kako Medo preglasno laje i da ga vlasnik mora premestiti na drugu lokaciju. Vlasnik Anton i njegov pravni tim na ovu odluku je uložio žalbu, a priča je dobila epilog!

ODLUKA SUDA: Pas Meda je kriv što glasno laje, mora da se seli!

Sud je presudio da najpoznatiji pas u Hrvatskoj može izaći iz kućnog pritvora.

Sud petface

Neopisivo sam srećan što je ova priča, nakon gotovo četiri godine, konačno gotova. Pao mi je kamen sa srca. Medo sad opet može u dvorište. Moram priznati da se pomalo odvikao, jer sam morao da ga zatvaram u kuću po odluci suda, ali ga puštam da sam bira gde želi biti. Meni je važno da smo oslobođeni, da on opet može biti normalan pas, rekao je vlasnik Šimonović za Index.hr.

Još prošle godine nije izgledalo kao da će Medina priča dobro završiti. Međutim, tužiteljica sada mora da platiti sve sudske troškove. Anton je u međuvremenu, u dvorištu, prema njenoj kući, podigao visoki zid.

KRALJEVO: Komšije prijavile Aleksandrinog psa DA LAJE, a on nije u stanu POLA GODINE!

Medo je pune tri godine i odluke Opštinskog suda u Puli bio zatvoren u letnoj kuhinji Antona Šimonovića zbog – preglasnog lajanja. Barem je tako tvrdila komšinica, iako veštačenja nije bilo i nije se uspelo utvrditi koliko glasno pas zaista laje.

Ipak, nakon godina peripetija po sudovima, Medo je konačno pušten iz kućnog pritvora. Može u dvorištu lajati koliko god hoće. 😉

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSTRAŠNO: Odgajivač se rešio psića, starog samo 3 nedelje, jer je “presićušan”!
Sledeći tekstVEĆ NEDOSTAJEŠ: Poznati glumački par se na Instagramu oprostio od uginulog psa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime