Naslovna VESTI PSI BANJALUČANI POMOZITE! Ostavljenim bebama HITNO potrebna pomoć!

BANJALUČANI POMOZITE! Ostavljenim bebama HITNO potrebna pomoć!

0
Banjalučani pomozite

Kada je Marija Lukajić tokom šetnje sa svojim psom prišla, da kao i svaki put pomazi jednog stalno vezanog labradora, dobila je informaciju da se u blizini nalaze neki štenci. Štenci su se već tri dana nalazili pod nekom gomilom dasaka. Kada je prišla i videla potresnu scenu nije se dvoumila. Uzela je bebe koje još nisu progledale i odnela ih svom domu.

Banjalučani pomozite

Štenci su bili pokisli, promrzli, veoma mršavi. Marija je saznala da im je majka jedna ulična kujica koja ih nije hranila jer je verovatno ostala bez mleka.

Pročitajte i ovo: PRENOSIMO: Kosovska Mitrovica – grad ubica pasau

Ogorčena na ljude iz okoline koji nisu mogli da im daju bar neku slamu ili kutiju i ćebe kako se ne bi smrzavali Marija se odmah organizovala kako bi bebama dala hranu. Bebe je nahranila preko cucle, a da bi povratili normalnu temperaturu obezbedila im je udoban ležaj i vlaše sa zagrejanom vodom.

Banjalučani pomozite

Marija poziva sve banjalučane koji imaju kuju sa štencima da pruže pomoć ovim nesrećnicima. Njima je potrebno pravo mleko, toplina majčinog tela, briga i pažnja koju mogu da pruže samo majke. Nije potrebno mnogo, kuje koje doje ne prave razliku između svojih i tuđih beba. One su uvek majke dostojne divljenja.

Pročitajte i ovo: SVE ZA LJUBAV PREMA PSU: Čovek rizikovao zatvor da bi spasio život pitbulu

potrebna kuja koja doji

Nažalost, jedno od štenaca koje je Marija sklonila sa ulice nije uspelo da preživi stres, glad i hladnoću. Nije preživelo prvu noć na toplom i sigurnom. Previše joj je nedostajala ljubav i snaga koju pruža majka.

štencima potrebna majka

Banjalučani, pokažite se. Spasite ove male živote. Nije potrebno mnogo. Marija, koja ima veliki broj pasa u svom domu i stalne probleme zbog svoje ljubavi prema životinjama je učinila prvi i najvažniji korak. Sada je trenutak da joj se pridružite i pomognete. Kontak je preko Fejsbuk profila Marija Lukajić.

Izvor:  Facebook Marija Lukajić

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRENOSIMO: Kosovska Mitrovica – grad ubica pasa
Sledeći tekstSPAVALA U CIPELI: Čovek pronašao napušteno štene i pružio mu sasvim novi život

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime