Naslovna VESTI PSI UDOMITE JE: Tina je pas, kome je preminuo vlasnik. Ona spava na...

UDOMITE JE: Tina je pas, kome je preminuo vlasnik. Ona spava na njegovoj jakni i plače!

0
Tina petface

Tina je pas, rase nemački ovčar, ima pet ipo godina i ima najtužniji pogled na svetu! Njen vlasnik Slavko umro je pre nedelju dana i od tad Tina spava u svom krevetiću, na njegovoj jakni i plače!

– Zatvorena je i potpuno sama u kući svog pokojnog vlasnika iz koje ne izlazi. Tina nikada nije napustila svoje dvorište na zagrebačkom Jarunu, pa ne znamo kakva je sa drugim psima, sa macama, sa decom. Njoj sada trebavljubav i mirno mesto da se oporavi, napisala je Nina Balaško na svom Facebook profilu.

KOMŠIJE ZATEKLE DIRLJIV PRIZOR: Bišon, Zaza, ležao nepomično pored vlasnika koji je preminuo!

Ona apeluje na sve da udome ovu predivnu kujicu, da shvate šta je to prava čista ljubav i vernost!

– Veterinar će biti osiguran, hrana će biti osigurana, sterilizacija će biti osigurana samo da je neko primi. Mršava je, u ranama, slaba na zadnje noge, ali verujemo da se može oporaviti.

Tina petface

Za portal telegram.hr govorila je i Elizabeta Bathory, koja je poznavala pokojnog gospodina Slavka.

– On je godinama bio kupac u mojoj trgovini. Znala sam da je imao psa pa sam se, kad sam saznala da je umro, otišla raspitati što je s Tinom. Shvatila sam da se nitko neće pobrinuti za nju pa sam odlučila uskočit, rekla nam je gospođa Bathory.

Objava i apel za ovog divnog psa, za manje od 24 sata podeljena je više od 2 hiljade puta.

PRIČA KOJA SLAMA SRCE: Đuro je bio beskućnik i sve što zaradi davao je za Pimpija. Danas je preminuo!

– Tina teško hoda i prilično je mršava, ali ne odbija hranu. Jedan susjed ima pristup kući pa joj dolazi jednom dnevno ostaviti hranu. Njemu se veseli jer ga poznaje. No ipak, on nije oduševljen time što ju mora hraniti, a ni Tina ne može tamo još dugo biti sama, dodaje gospođa.

Nakon objave na Facebook-u, Tina je otišla u dom jedne Ane, privremeno. Kako reče i Nina – „Ostanite uz Tinu, trebaće vas i dalje“.

Ukoliko želite da ovom psu pružite dom ZAUVEK, kontaktirajte Elizabeta Bathory ili Nina Balaško ili pozovite na broj 097/767 5564.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstAKCIJA KOJA JE POSRAMILA I NAS VELIKE: Učenici sakupili novac, organizovali akciju i napravili kućice za pse!
Sledeći tekstKeruša Penelope nađena na ivici smrzavanja, sada uživa u toplom domu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime