Naslovna VESTI PSI Ova trudna čivava je prošla kroz UŽAS kako bi spasila svoje bebe!

Ova trudna čivava je prošla kroz UŽAS kako bi spasila svoje bebe!

0
trudna civava petface

Kada je Katrin Sinsk naišla na Klarinu fotografiju na Fejsbuku, bilo je nešto u trudnoj čivavi što ju je odmah privuklo. Bilo da je to bol ili strah u Klarinom izrazu, Sinsk je odlučila da odmah preduzme nešto povodom tog pitanja.

-Kada sam je videla na društvenim mrežama, srce mi se slomilo. U opisu je stajalo da je trudna, starija ženka koja je spremna za porođaj za koji dan. Izgledala je uplašena i zbunjena u skloništu, navela je Sinsk.

Kontrola životinja pokupila je Klaru u San Bernardu u Kaliforniji, a njen stomak, jasno je pokazao da su došli na vreme. Nekoliko dana nakon njenog dolaska u sklonište, Klara je rano ujutro ušla u sobu, gde je bila izolovana i dobila je svu potrebnu nego kako bi se porodila. Jedan od stenaca nije uspeo da preživi porođaj.

MAMA HEROJ: Trogodišnja Diva oštenila 13 kuca! (VIDEO)

Čim je Sinske saznala za dolazak štenaca, ona je otišla do skloništa da bi posetila porodicu. Sinsk je mogla videti majku umotanu u ćebad svu prekrivenu sekretom nakon porođaja.

trudna civava petface

-Dali su je meni u transporteru i mogu da kažem da je bila prilično uplašena, rekla je Sinsk.

Sinsk je obećala da će učiniti sve što je u njenoj moći da pomogne mami da preživi. Pas je dobio temperaturu i zdravlje se prilično pogoršalo, a pritom je bila i anemična.

Keruša Kloi ne mari za odrasle mačke, ali zato mačiće obožava!

Posle nedelju dana provedenih u stalnim pregledima i hranjenju iz ruke, Klara i njene bebe, su polako išle nabolje.

-Posle svega što je prošla, nemam probleme da se pobrinem kako bi dobila šta želi. Ona je tako slatka i voli da sedi u krilu, rekla je Sinsk.

trudna civava petface

Nakon teškog života ova ženka je ipak pronašla nekoga kome može da veruje i da bude na sigurnom kako bi uspela da pruži svojim bebama sve što im treba.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.