Naslovna VESTI PSI Ova trudna čivava je prošla kroz UŽAS kako bi spasila svoje bebe!

Ova trudna čivava je prošla kroz UŽAS kako bi spasila svoje bebe!

0
trudna civava petface

Kada je Katrin Sinsk naišla na Klarinu fotografiju na Fejsbuku, bilo je nešto u trudnoj čivavi što ju je odmah privuklo. Bilo da je to bol ili strah u Klarinom izrazu, Sinsk je odlučila da odmah preduzme nešto povodom tog pitanja.

-Kada sam je videla na društvenim mrežama, srce mi se slomilo. U opisu je stajalo da je trudna, starija ženka koja je spremna za porođaj za koji dan. Izgledala je uplašena i zbunjena u skloništu, navela je Sinsk.

Kontrola životinja pokupila je Klaru u San Bernardu u Kaliforniji, a njen stomak, jasno je pokazao da su došli na vreme. Nekoliko dana nakon njenog dolaska u sklonište, Klara je rano ujutro ušla u sobu, gde je bila izolovana i dobila je svu potrebnu nego kako bi se porodila. Jedan od stenaca nije uspeo da preživi porođaj.

MAMA HEROJ: Trogodišnja Diva oštenila 13 kuca! (VIDEO)

Čim je Sinske saznala za dolazak štenaca, ona je otišla do skloništa da bi posetila porodicu. Sinsk je mogla videti majku umotanu u ćebad svu prekrivenu sekretom nakon porođaja.

trudna civava petface

-Dali su je meni u transporteru i mogu da kažem da je bila prilično uplašena, rekla je Sinsk.

Sinsk je obećala da će učiniti sve što je u njenoj moći da pomogne mami da preživi. Pas je dobio temperaturu i zdravlje se prilično pogoršalo, a pritom je bila i anemična.

Keruša Kloi ne mari za odrasle mačke, ali zato mačiće obožava!

Posle nedelju dana provedenih u stalnim pregledima i hranjenju iz ruke, Klara i njene bebe, su polako išle nabolje.

-Posle svega što je prošla, nemam probleme da se pobrinem kako bi dobila šta želi. Ona je tako slatka i voli da sedi u krilu, rekla je Sinsk.

trudna civava petface

Nakon teškog života ova ženka je ipak pronašla nekoga kome može da veruje i da bude na sigurnom kako bi uspela da pruži svojim bebama sve što im treba.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBIO JE SAM, izujedan i polomljen od drugih pasa, ostavljen na ulici! (VIDEO)
Sledeći tekstJEDVA ČEKAMO: Dokumentarac o psima, za koji će nam trebati maramice!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime