Naslovna VESTI PSI TUŽNO LICE POBEĐUJE! – Kako je jedan pas dobio skraćenje kazne.

TUŽNO LICE POBEĐUJE! – Kako je jedan pas dobio skraćenje kazne.

0
Četovo tužno lice

Vlasnicima je teško da odole tužnim licima i očima svojih ljubimaca. To zna svaki vlasnik psa ili mačke. Najbolje od svega, oni to znaju i često ovakve ekspresije pokazuju kada nešto žele. Tužno lice ovog psa koji je želeo da se igra sa drugarima i ovog puta pobeđuje.

Četovo tužno lice

Četo je prilično razigran i druželjubiv ljubimac. Više puta je bežao od kuće kako bi se priključio svojim drugarima koji žive na ulici. Njegov vlasnik, zabrinut za Četovu sigurnost odlučio je da ga kazni i ne dozvoli mu da izađe iz kuće.

Pročitajte i ovo: SVE ŠTO IM TREBA JE LJUBAV! – Belin život se promenio u sekundi.

Drugari su čekali Četa ispred kuće a ovaj je morao kažnjen da ostane u stanu. Naravno, Četo se vrlo brzo setio šta bi moglo da pomogne.

Četovo tužno lice

Video, koji je postao pravi hit na društvenim mrežama pokazuje Četa koji tužno gleda u svog vlasnika i moli da mu se kazna smanji i da ponovo može da ide u nove avanture. Kako odoleti ovim pretužnim okicama… kako biti dosledan?

Četovo tužno lice

Naši ljubimci često ne razumeju našu brigu za njihovo zdravlje. Ali, čini se da savršeno razumeju ljubav i bolećivost koju osećamo prema njima. I znaju to da iskoriste kada im je važno. A vi… koliko često padate na tužne i bolećive okice i lica svojih ljubimaca?

Pročitajte i ovo: ZAUVEK ZAHVALAN! – Ponovni susret čoveka i psa spasioca.

Ne znamo da li je tužno lice pobedilo odlučnost i brigu vlasnika. Ne znamo da li je Četo dobio priliku da odmah izleti i pridruži se svojoj ekipi ili je kaznu odslužio do kraja. Međutim, verujemo da će iskoristiti prvu sledeću priliku da se pridruži svojim drugarima. Kad dobije novu kaznu… pa, snaći će se već. Tužna faca uvek pali.

Izvor: pet-sitting.gr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZAUVEK ZAHVALAN! – Ponovni susret čoveka i psa spasioca.
Sledeći tekstMOŽDA SAM VELIKI ALI MOJE SRCE JE JOŠ VEĆE! – Pablovo pismo će vas dirnuti.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime