Naslovna VESTI PSI Oglasili se i nadležni u Kraljevu: „Sve je u skladu sa Zakonom“!

Oglasili se i nadležni u Kraljevu: „Sve je u skladu sa Zakonom“!

5
u Kraljevu petface

Već punih sedam dana u Kraljevu traje PRAVA AGONIJA. Ukoliko nas redovno čitate, onda već znate o Odluci koju su donele vlasti u ovom gradu na Ibru – po kojoj će, u prihvatilištu, moći da se ubijaju napušteni psi i mačke.

MI SMO NJIHOV GLAS: Potpiši PETICIJU protiv ubijanja pasa u Kraljevu!

Ovo su za RTS negirali nadležni, u gradskoj upravi i kažu da je hvatanje i zbrinjavanje lutalica uređeno posebnom odlukom, dok se usvojena odnosi na domaće životinje i ljubimce koji odu od vlasnika.

u Kraljevu petface

-Odluka o uslovima i načinu držanja domaćih životinja u svemu je u skladu sa Zakonom o dobrobiti životinja. Na human način da se može uništiti životinja znači da se samo može predati u naučno-istraživačke svrhe, ako oboli, znači bolesna životinja. Nikako ne znači nikakvu eutanaziju niti lišavanje životinja života, rekla je Slavica Popović predsednica Radne grupe za izradu Odluka o uslovima i načinu držanja domaćih životinja.

KRALJEVO: „Danas je MOJ GRAD izglasao da se PSI u Prihvatilištima ubijaju“!

u Kraljevu petface

Da podsetimo, za naš portal govorila je i predsednica Udruženja „Spaske“ iz Kraljeva, koja je između ostalog navela da „lokalna samuprava ovom Odlukom vrši krivično delo zlostavljanje, mučenje i ubijanje većeg broja životinja“.

Takođe, Francusko udruženje pokrenulo je peticiju, kao vid podrške, koju je do sada potpisali više od 10.000 ljudi iz celog sveta!

IMAMO JOŠ VREMENA – POTPIŠI PETICIJU I #SHARE DALJE!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstRUSIJA: Divni beluga kitovi ZAROBLJENI u putujućem cirkusu
Sledeći tekstSkromni zeka: Preslatka pufnica voli da se igra sa kutijama i kamenjem

5 KOMENTARA

  1. Prvo kršenje zakona, onda demanti o kršenju zakona, to je tako već poznata stara priča tipična za brojne nakaradne zoohigijene, zlatne profitabilne koke JKPa. Nije šija, nego vrat. Okruglo je, al na ćoše. Ovo je ismejavanje zdravog razuma, od strane bezobraznih i osionih.
    Ali nismo svi poludeli i nećemo dozvoliti. Jasno je šta piše. Sve ono što 2015 nije prošlo u pokušanim izmenama zakona o dobrobiti, sada se nezakonito provlači. Psi u vlasništvu zoohiigjene, mogu da se prodaju za eksperimente, mogu da se ubiju, tako piše, i čemu ovo majmunisanje? Prikrivanje tragova, sludjivanje javnosti. Sramota. Oov samo pokazuje otimačinu oko profita na krvlju i kostima tih jadnika. https://koalicijazazivot.org/2017/09/27/nezakonite-odluke-lokalne-samouprave-kraljevo-ubicemo-pse/

  2. Slavice Popovic, mogu ti reci da mi nismo ludi ni blesavi, i da u potpunosti razumemo sta hocete dsa ovim zakonom da uradite zivotinjama. Stvarno treba da vas je sve sramota , koji donosite ovakve zakone. Imate li vi decu, bog bavi a ne zaboravi. Zamislite se svi. Jadne su zivotinje a vi olosi nevidjeni.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime