Naslovna VESTI Skromni zeka: Preslatka pufnica voli da se igra sa kutijama i kamenjem

Skromni zeka: Preslatka pufnica voli da se igra sa kutijama i kamenjem

0
pufnica petface

Upoznajte zeku Tampera, preslatkog zeku koji zna šta je skromnost, iako bi mogao da ima mnogo više. 🙂 Njegova vlasnica se tokom poslednjih pet godina nije štedela, kupujući mu igračke u vrednosti od nekoliko stotina dolara. Međutim, Tamperu su se uvek dopadale jednostavnije i drugačije stvari.

Vlasnica je trošila novac na svaku igračku koja se mogla naći na internetu.  U 9 od 10 slučajeva, on se radije igrao sa stvarima koje je mogao naći kojekude u svojoj blizini. Naročito su mu zanimljivi bili  kutije i kamenje. Zečevi, inače, vole da budu na mestima na kojima se mogu kriti.  

pufnica petface

Kutije su tako postale prava uživancija za Tampera, i nema tog kreveta koji bi mu mogao biti draži i udobniji. Tu drema i jede. Tamper je veoma pažljiv prema svojim kutijama. Kada nije unutar njih, leži odmah pored, vodeći računa da ih neko ne ukrade. Igrajući se u dvorištu, našao je novu igračku. Kamen! 🙂

Pročitajte još: 

Gluvi i slepi zeka Batons ima najbolju drugaricu koja brine o njemu

pufnica petface

Obožava da se igra gurkajući kamen u različitim pravcima, bez obzira na to koliko je kamen težak.

Pročitajte još: 

Ova žena je bila PARALIZOVANA, dok nije usvojila dva ZECA!

Inače ovaj simpatični zeka ima i odlično društvo – mačku! Savršeno se slažu, a vrlo često oponaša njene pokrete. Njegovi vlasnici kažu da za tako malecnu životinju, on ima divan karakter.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.