Naslovna VESTI PSI GDE ĆE IM DUŠA? – Ostavili psa u zavezanom džaku!

GDE ĆE IM DUŠA? – Ostavili psa u zavezanom džaku!

0
Ostavili psa u džaku

Kada je sa svojom drugaricom Anđela, videla malenog psića koji leži pored ulaza na jednoj benzinskoj stanici u Beogradu, prišla joj je da bi je pomazila. Kujica je bila pomalo nepoverljiva ali kada je shvatila da će dobiti maženje, izvrnula se na leđa i ponudila najlepše mesto za češkanje, svoj stomak. Takvo poverenje je Anđelu dirnulo do suza. A potom je od jednog radnika pumpe čula stravičnu priču o ovoj kujici.

Ostavili psa u džaku

Nedavno su tokom rada primetili u blizini pumpe jedan džak. Iznenadilo ih je što se džak pomerao pa su odlučili da provere o čemu se radi. Kada su prišli i odvezali džak, videli su stravičan prizor. U njemu se nalazio pas, kome su bile vezane šape i njuška. Pas je bio unezveren od straha.

Pročitajte i ovo: SVAKO ZASLUŽUJE POMOĆ: Ulični pas spasen iz kanalizacionog šahta!

Ostavili psa u džaku

Spasioci su je izvukli iz smrtonosne zamke, odveli je do pumpe, ponudili joj vodu i hranu. Od straha, mala kujica nije želela ni da priđe ponudama. Pričaju da je više od tri sata sedela ukočena u šoku. Polako i strpljivo, momci sa pumpe su opuštali prestravljeno kuče. Najzad, počela da jede i pije vodu.

Ostavili psa u džaku

Pročitajte i ovo: PREDIVNO! Čarobna sudbina jedne Magle

Kujica koju su nazvali Hepi, sada se i dalje nalazi na pumpi na kojoj su joj spasili život. Iako po Anđelinim rečima, vlasnik pumpe ne dozvoljava da se ulični psi okupljaju na pumpi, tužna priča Hepi ga je dirnula. Dozvolio je da Hepi ostane tu još neko vreme.

Ostavili psa u džaku

Nažalost, ovo nije neograničeno a ni najolje rešenje. Hepi hitno treba neku osobu koja će je voleti i čuvati. Ona je predivna, mila, druželjubiva… oprostila je ljudima sva zla koja su joj priredili. Ukoliko želite jednog mladog, maznog i vernog ljubimca kome ćete i vi spasiti život (po drugi put) javite se Anđeli.

Izvor:  Facebook

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSKANDALOZNO OBAVEŠTENJE STANARIMA! Držanje kučića u stanovima je GREH!
Sledeći tekstSTAROSTI – I BOGU SI TEŠKA! – Da li će baka Luna proživeti starost u domu punom ljubavi?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime