Naslovna VESTI PSI SVE SE MOŽE, KAD SE HOĆE: Štene uči da siđe niz stepenice!...

SVE SE MOŽE, KAD SE HOĆE: Štene uči da siđe niz stepenice! (VIDEO)

0
siđe niz stepenice petface

uči da siđe niz stepenice: Da put od 1.000 milja počinje prvim korakom imali smo prilike da se uverimo mnogo puta do sada. Ova izreka je i više nego pogodna da opiše i našu današnju priču o malom psu koji uči da siđe niz stepenice.

Pročitajte još:NEUSTRAŠIVOST NA DELU: Ovaj pas ima strah od tepiha i spreman je da ga savlada!

U videu koji je na platformu YouTube postavljen nedavno, imamo priliku da svedočimo neverovatnom uspehu jednog malenog šnaucera. U pitanju je dvomesečni lepotan Čampi, koji uči kako da siđe niz stepenice. Iako možda zvuči da se ne radi o nekom velikom izazovu, za Čampija je ovaj silazak i te kakav poduhvat.

uči da siđe niz stepenice petface

On se sa ovim izazovom suočava na svoj način-prvo besno laje na stepenice, a potom beži u drugu prostoriju. Situacija nije bolja ni kada se ponovo vrati na vrh stepeništa, odakle puca pogled na nepregledan niz stepenika. Za sve to vreme, ovo štene ima nesebičnu podršku svojih vlasnika. Oni zdušno navijaju za njega, ne bi li ga ohrabrili da se osmeli i preduzme taj prvi, presudni korak.

Pročitajte još: Kad se uloge zamene: Ovako bi svet izgledao iz ugla jedne životinje!

On napokon shvata da mu nema druge nego da hrabro krene. Korak po korak, svaki praćen aplauzom i po nekom nagradicom i mališan konačno osvaja izazov. Osećaj ponosa zbog njegovog uspeha, obuzeo je njegove vlasnike, ali i sve nas koji smo video odgledali.

uči da siđe niz stepenice petface

Ovo je ujedno i velika lekcija za sve ljude koji se suočavaju sa izazovom bilo koje vrste. Naš savet je da ga hrabro pogledate u oči i da se zaputite pravo ka njemu.

Pogledajte i VIDEO ovog mališana:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSJAJNO: Studenti pokrenuli akciju „Mogu bit’ tvoja sponzoruša?“
Sledeći tekstDOG CHOW: Hrana za život pun avantura!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime