Naslovna VESTI PSI VLASNIK IH UDARA KABLOM I NE PUŠTA IH IZ BOKSA?! Komšije svedoci...

VLASNIK IH UDARA KABLOM I NE PUŠTA IH IZ BOKSA?! Komšije svedoci nemilih scena? (FOTO)

0

Jedan od najvećih problema sa kojima se suočavamo poslednjih decenija jeste zlostavljanje životinja. U zlostavljanje životinja spada: Fizičko zlostavljanje životinja, zanemarivanje životinja, psihičko ili emotivno zlostavljanje životinja, seksualno zlostavljanje životinja, borbe između životinje, napuštanje životinja.

U Srbiji je ovaj problem široko rasprostranjen i traje već godinama, a sve češće se pojavljuju natpisi u medijima ili na društvenim mrežama o mučenju, trovanju ili napuštanju životinja. Kao da je svet krenuo stranputicom, i sa nje mu nema povratka!

Ova maca ima NAJLEPŠE MANIRE! Uverite se i sami! (VIDEO)

PRAVA LJUBAV SE PAMTI ZAUVEK! Zara je izgubila svog najboljeg prijatelja, ali ga nije zaboravila!

U ovom slučaju, navodno je u pitanju fizičko i psihičko zlostavljanje pasa! Kako navodi žena koja je i podelila objavu na grupi AV MAU Sarajevo, u malom boksu nalazi se nekoliko pasa, izgleda su u pitanju štenci, koji danonoćno plaču i zavijaju.

– Naime, u Tintinim zgradama preko puta binga, ima box sa makim cukama koji danonocno plaču, ne laju već plaču, ne može spavati od njih 0:24 li to nije baš toliki problem koliko vlasnik koji ih udara kablom, danas sam to vidjela i mi stanari smo sa balkona počeli vrištati da prestane, šta se može uraditi? Jako su mal,i non stop laju, plaču bukvalno,neuslovni uslovi, a sada saznam da ce ih šinteri na silu odvesti, jer stvarno se ne moze zivjeti od njih. Danas ih je opet udarao kablom molim vas može li se išta uraditi ili da zovemo eko policiju, ili koga već?

Kako ova žena navodi, navodno se dešava teško zlostavljanje malih psića, a ona ne zna kako da im pomogne. Ne znaju ni ostali stanari zgrade šta da rade i kako da se postave.

Za ovakve situacije postoje institucije, koje bi MORALE da reaguju po pozivu. I reagovale su, tako što su navodno samo izašle i sačinile zapisnik. Tužno, da tužnije ne može biti!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUZNEMIRUJUĆI PRIZOR U BELEGIŠU: Telo zakopanog konja uznemirilo prolaznike! (FOTO)
Sledeći tekstNajskuplja ovca na svetu prodata za neverovatnih 48 MILIONA DINARA! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime