Naslovna VESTI PSI UDAREN, OSTAVLJEN bez pomoći, čuvao ga je samo PAS PRIJATELJ!

UDAREN, OSTAVLJEN bez pomoći, čuvao ga je samo PAS PRIJATELJ!

0
udaren i ostavljen pas

Organizacije koje se bave spasavanjem životinja često imaju previše istovremenih akcija spasavanja i ponekad nisu u mogućnosti da odmah pomognu svima kojima je pomoć neophodna. Iako su dobili više poziva i obaveštenja o psu koji je udaren i ostavljen bez pomoći na putu, članovi organizacije Rebel Dogs iz Detroita nisu mogli odmah da izađu na lice mesta.

udaren i ostavljen pas

Srećom, policija je reagovala onako kako treba. Iašli su na put na kome se nalazio povređen pas i tu zatekli potresnu sliku. Pored puta je ležao poveđen pas a pored njega je sedeo nemački ovčar koji ga je čuvao.

Pročitajte i ovo: Vozač zastao da pomeri sa puta ono što je delovalo kao smeće, ali ono što je našao, ostavilo ga je u šoku

Svako spasavanje napuštenih. Patrola je prenela povređenog psa u veterinarsku kliniku gde je obavljen pregled. Rendgenski snimci su ukazivali na teško povredu kičme jer je pas očigledno dobio snažana udarac automobila. Donji deo tela je bio potpuno neosetljiv na bol što je ukazivalo i na povredu kičmene moždine. Prognoze nisu bile dobre.

udaren i ostavljen pas

Po ogrilici su utvrdili da se pas zove Antonio ali broj telefona koji se nalazio na ogrlici je bio isključen. Spasioci nisu mogli da utvrde ko je vlasnik nesrećnog psa. Veterinari su započeli terapiju kako bi stabilizovali opšte stanje Antonija, a obavljena je i konsultacija sa neurolozima. Potrebna je hirurška intervencija kako bi se kičma povezala ali postoji bojazan da Antonio više nikada neće moći da koristi zadnje noge.

Pročitajte i ovo: NA IVICI SUZA: Reakcija napuštenog psa kada je shvatio da je pomoć stigla

udaren i ostavljen pas

Nažalost, nemački ovčar koji je odano ostao pored svog prijatelja je nestao. Spasioci, pored toga što traže vlasnika Antonija, pokušavaju da lociraju i ovog psa. Žele da ga sklone sa ulica kako se i njemu ne bi dogodila slična ili još gora nesreća.

Izvor: Rebel Dogs Detroit

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVozač zastao da pomeri sa puta ono što je delovalo kao smeće, ali ono što je našao, ostavilo ga je u šoku
Sledeći tekstBIO BIH USAMLJEN BEZ TEBE – Dečak beskućnik dao psu ime po svom nestalom bratu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime