Naslovna VESTI Galeb hteo da mu otme čizburger, on ga UDARIO NOGOM i dobio...

Galeb hteo da mu otme čizburger, on ga UDARIO NOGOM i dobio kaznu!

0
udario nogom petface

Jedan veom neobičan događaj se završio kaznom od 124 američka dolara jednom muškarcu iz Nju Hempšira. Nakon ovog slučaja se postavlja pitanje kako se odbraniti od galebova kada žele da vam otmu hranu? Da, da galebova koji žele da vam otmu hranu.

Jedan muškarac optužen pošto je nogom udario i povredio galeba koji je pokušao da mu “otme” čizburger dok je sedeo na plaži u Nju Hempširu, mora da plati kaznu u iznosu od 124 američka dolara, pišu lokalne novine, prenosi ovinska agencija Hina.

RODE UGROŽENE: Rode ginu od struje na dalekovodima Srbije!

Policija u Nju Hampširu je nakon saslušanja svedoka utvrdila da je muškarac, dok se na lokalnoj plaži spremao da zagrize zalogaj udario i tako povredio galeba koji je pokušao da mu otme čizburger.

udario nogom petface
Foto: Pixabay

Mediji prenose da je muškarac sedeo okružen pticama i jeo čizburger. Nakon što su se ptice namerile da mu otmu obrok, on je nogom pokušao da ih rastera.

Otkrivamo UZROKE zbog kojih je vaš papagaj nevoljan i nervozan!

Policiji je kazao da je samo pokušao da ih rastera nogom i da nije imao loše namere. Očevici tvre da je jednog galeba pritom povredio jer je ptica odšepala i vrlo teško poletela.

U skladu sa zakonom države Nju Hempšir, koja se nalazi u Novoj Engleskoj na sveroistoku SAD galebovi su zaštićene životinjske vrste, piše agencija Hina.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPronašli su malu gorilu u DRVENOM KAVEZU, sada ga obučavaju za život u divljini!
Sledeći tekstNeki od razloga zbog kojih pas LAJE?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime