Naslovna VESTI PSI UKRADENO PREKO 20 PASA – Tokom krađe lopovi UBILI ŠTENE! (Video

UKRADENO PREKO 20 PASA – Tokom krađe lopovi UBILI ŠTENE! (Video

0
ukradeni psi

Za sada nepoznati kradljivci ukrali 22 psa među kojima su i 2 legla štenaca starih svega 3 nedelje i jedna skotna kuja. Ova nesvakidašnja krađa se dogodila u odgajivačnici u Terletonu u Velikoj Britaniji.

ukradeni psi

Policija koja je došla na mesto zločina zatekla obijene boksove u kojima su čuvani psi. Pored toga, u dvorištu su pronašli i jedno mrtvo štene. Pretpostavlja se da su lopovi tokom bekstva iz odgajivačnice svojim vozilom pregazili nesrećno kuče! „Ovo je neverovatno gnusan zločin. Motivisan je čistom pohlepom jer su ukradeni psi prilično vredni“ – izjavili su predstavnici policije.

HEROJ ULIČNIH MAČAKA: Izumeo pametne kućice za mace lutalice, jer samo 4 od 10 preživi zimu!

ukradeni psi

Većina štenaca je već bila rezervisana i plaćena pa su budući vlasnici među kojima su većinom porodice sa decom veoma uznemireni i potrešeni.

NAJTUŽNIJI PAS NA SVETU: Ušao je sam u autobus i KLONUO DUHOM! (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

KRENULE SU NAM SUZE: Iz jednog skloništa u Americi usvojene su sve životinje!

Zaista smo zabrinuti za sudbinu ovih pasa. Većina su skotne ženke koje zahtevaju posebnu pažnju. Nismo sigurni da će im kradljivci to obezbediti“ – napominju iz policije. Štencima takođe treba pružiti odgovarajuću negu s obzirom da se radi o veoma mladim životinjama. Imajući u vidu bezobzirnost koju su pokazali tokom krađe pošto su nemilosrdno pregazili jedno kuče svi su veoma zabrinuti za sudbinu ukradenih pasa.

ukradeni psi

U policiji kažu da mnogi od ukradenih pasa karakteristično izgledaju i da će ih lako biti prepoznati. Pozivaju sve one koji imaju bilo kakvu informaciju o ovom zločinu da je dostave policiji kako bi se kradljivci što pre uhvatili, a psi spasli od neizvesne sudbine.

Petface Viber zajednica

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.